Bếp phó - Sous Chef

ELEMENTS MANAGEMENT GROUP
Mức lương
mức 12 - 20 triệu
Địa điểm làm việc
Quận 1 - Tp Hcm
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

 Ensures manpower and staffing ratios are accurate per shift, must maintain a consistent high level of product quality and productivity.

 Oversee facility and equipment in the responsible areas to make sure they are in complete working order.

 Ensures that orders are produced in accordance with cycle times.

 Ensures that the kitchen is clean, well-stocked and problem-free.

 Administers all aspects of food preparation, sanitation and employee routines.

 Maintains food orders and work orders.

 Support and emulate the work culture, policies, procedures, and standardization set for by the Executive Chef.

 Must have considerable knowledge of food preparation methods and techniques.

 Must be able to work long hours and varying shifts.

 Communicates with peers to achieve superior customer satisfaction and efficient utilization of manpower and facilities.

 Must be able to meet the attendance guidelines of the job and adhere to departmental and company policies.

Yêu cầu công việc

Relevant Knowledge / Specialization

 Two – Four years working experience required.

 One year management experience required.

 One year department experience preferred.

 Microsoft Office knowledge required.

 Must present a well-groomed appearance.

 Ability to communicate fluently in the local language of the workplace both verbally and nonverbally. Fluent in English is encouraged.

 Exceptional and professional communication skills, both oral and written.

 Must be able to work with minimal supervision, handle a fast-paced, busy, and somewhat stressful environment, and work under pressure and meet deadlines with particular attention to detail.

 Capacity to foster productive relations with peers and assure teamwork is the prevailing way to do business.

 Excellent guest service skills. Ability to respond to handle difficult or stressful situations with tact and diplomacy.

 Strong understanding and appreciation of the concept of luxury and hospitality.

Skills

 Oral & Written Communication – Effectively conveys and presents information in one-on-one and group settings. Writes clearly and accurately in a way that is easily understood, regardless of the medium.

 Accountability & Perseverance – Takes ownership for decisions and results of work within and outside the scope of one's role. Possesses energy, stamina and resolve to push work to completion.

 Planning, Organization & Time Management - Creates plans and breaks tasks down into manageable and measurable components in order to achieve organizational, project, and personal goals. Actively controls and structures use of time to most effectively accomplish work, projects, and goals.

Quyền lợi

- Nơi làm việc: trung tâm quận 1;

- Môi trường hiện đại, sáng tạo, năng động và độc lập;

- Thu nhập: Ổn định + phúc lợi của công ty, thưởng; service charge

- Được nghỉ chế độ 12 ngày phép hàng năm;

- Được hưởng đầy đủ các chế độ theo quy định của nhà nước như: BHXH BHYT, BHTN.

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-02-20 06:00:01

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Bếp phó - Sous Chef - Mã tin đăng: 1136210. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Lầu 4, 33 Lê Duẩn, Phường Bến Nghé, Quận 1, TP HCM

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Trưởng Bộ Phận/ Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ làm việc làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/03/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây