Chef De Cuisine/Bếp Trưởng

Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ TT. Dương Đông, Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang ( Kiên Giang)
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Địa điểm làm việc


Dương Đông, Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang (Việc làm tại Kiên Giang)

Yêu cầu công việc

Ngành nghề

Chế Biến Thực Phẩm , Bếp Trưởng , Khách Sạn & Nhà Hàng , Sản Xuất , Nhà Hàng/Khách Sạn , Vận Hành/Sản Xuất

Quyền lợi

Mô tả công việc

Basic Functions:
Operated under the direction of Resort manager and owner.
Administer the entire culinary operation in such a manner as to bring into effect the superior product and service by making the difference in accordance with policies and procedures adopted by the Hotel.
Duties and Responsibilities:
To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
Implementing a departmental daily training program.
Performing any reasonable request made by the management which is not life threatening or against the law.
Enforcing operational Standards that are reviewed periodically and then updated and improved.
Promoting positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
Achieving departmental Budget goals by maintaining efficient cost expenditure.
Ensuring all managers and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
Being responsible for maintaining outlet safety at all times.
Being responsible for all accounting and billing procedures within the culinary operation.
Performing other duties as assigned by the management.
Being responsible for the execution of culinary management reviews and appraisals in a professional and timely manner.
Being responsible for the accurate supervision of the employee&039;s time control and payroll systems by working with Accounting and Human Resources Department.
Conducting an effective monthly employees meeting with minutes forwarded to the GM, F&B and HRD.
Constantly conducting research, develop and maintain the hotels cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
Ensuring all standard, Checklist are correct and filed correctly and ready for audits at anytime.
Ensuring the efficient scheduling of management and employees.
Supervising all aspects of employee management including hiring and discipline. Training subordinate managers, supervisors and the correct process of progressive discipline.
Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
Periodically plan outside employee activity to promote teamwork.
Being aware of competitors in the market and complete a competition analysis on training and resources to take care of our guests.
Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
Being responsible for asset management of all outlet property and facilities.
Responding to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
Directly responsible for all culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Hotel.
Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.
Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
Job Profile and Qualifications:
At least 5 year experience in culinary operation and management in senior management position of international operations or hotels with evidenced tracked record of achievements.
At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in Culinary field.
High knowledge and skills in preparing Vietnamese and Western cuisine.

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-11-17 06:52:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Cuisine/Bếp Trưởng - Mã tin đăng: 3057088. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Chế Biến Thực Phẩm, Bếp Trưởng, Khách Sạn & Nhà Hàng, Sản Xuất, Nhà Hàng/Khách Sạn, Vận Hành/Sản Xuất
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/12/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây