Chef De Partie

MELIÁ HỒ TRÀM
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Huyện Xuyên Mộc - Bà Rịa - Vũng Tàu ( Bà Rịa - Vũng Tàu)
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Maintain control of all food related expenses & food cost.
• To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. To place the orders to the store.
• To coordinate the preparation of E.O, according to what is been issued by sales / banqueting department event orders.
• Be responsible of the kitchen equipment and machinery, coordinates its maintenance, cleaning and maintains good conditions of the facilities. To monitor and check the temperatures of the walk In Coolers – Freezers & Fridges, prepares defect list to the engineering maintenance department.
• To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.
• Be responsible of kitchen inventory & expenses, as well inter kitchen transfers.
• To coordinate the fulfilment of work safety, food safety - Hygiene procedures at all times, involved in creating new culinary trends. Strive for the highest standards.
• To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.
• To check the correct temperature and follow recipes according to Hygiene standard.
• To prepare the Market List and mise en place and all basic Stocks and Sauces, assist and prepares all the BQT – Events, works closely with the BQT- Catering Sales Department, co-ordinates and plans well with other Kitchen for a smooth & efficient operation for all functions.
• To ensure culinary standards, conduct daily briefings with subordinates, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs.
• To supervise the work of Commis and Demi Chefs.
• To plan, organize & assist in the set-up of the Kitchen.
• Be flexible and able to work different shifts in short notice.
• To keep a good communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
• To train and develop the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by Meliá Hotels International.

Yêu cầu công việc

LANGUAGES: Vietnamese - Excellent level, written & spoken English - Basic level, written & spoken
WORK EXPERIENCE IN OTHER COMPANIES (IN CASE OF EXTERNAL SELECTION): At least 2 years in international hotels in the same position or minimum 3 years in 5 star hotels oversea as demi chef.
SPECIFIC KNOWLEDGE: Good knowledge in Western style/ BQT Buffet’s, Set Menu, Cocktails & Coffee Breaks Control of food cost Buffet set ups– presentation & replenishment

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- International working environment

- Attractive salary- 13th month salary

- Annual Outing trip
- Birthday benefit
- Special room rate as per Melia Hotels International policy

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-09-29 01:02:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie - Mã tin đăng: 2994721. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng, Phụ Bếp
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
28/10/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây