Chef De Partie

HOIANA HOTELS
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
Help Sous Chef to research and test new food products in conjunction with Company initiatives.
Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.
Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations.
Train associates in Safety Procedures and supervise their abilities to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.
Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
Recognize superior quality products, presentations and flavor.
Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner
Support procedures for Food & Beverage portion and waste controls.
Operate and maintain all department equipment and report malfunctions.
Periodically plan outside associates’ activity to promote teamwork.
Follow proper handling and right temperature of all food products.
Developing creative customized cakes and baked goods for café, lounge, banquets and weddings
Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
Execute all assigned tasks as directed and delegated from his or her Managers.
Carry a monthly self-inspection and make sure the Culinary Department is compliant with the
Assist Executive Chef and Sous Chef with kitchen operations as necessary.
Maintain food preparation handling and correct storage standards.
Actively involved in training the associates on the fundamentals of techniques and excellent plate presentations.
Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

Yêu cầu công việc

Good understanding of local languages is desired.
Sound Computer knowledge, proficiency in MS Office
Language: Fluency in English, Oral and Written.
At least 01 year experience in similar position.
Working experience in 5 star hotel/resort or international branding is preferable.
At least 03 years experience in Hospitality Industry.

Quyền lợi

Training & Development
Employee shuttle bus service
Uniform
Annual leave
Heath checkup
Insurance
Accommodation - Hoiana Staff Village

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-05-12 18:22:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie - Mã tin đăng: 2667977. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

HOIANA HOTELS

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây