Chef de Partie (Trưởng Ca)

NHÀ HÀNG KIN DEE THAI IZAKAYA
Mức lương
mức 8 - 12 triệu
Địa điểm làm việc
Quận 1 - Tp Hcm
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

1.Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.

2.Follows the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks.

3.Coordinates daily tasks with the Sous Chef.

4.Responsible to supervise junior chefs or commis.

5.Able to estimate the daily production needs and checking the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

6.Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.

7.Ensure highest levels of guest satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.

8.Knowledge of all standard procedures and policies pertaining to food preparation, receiving, storage and sanitation.

9.Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.

10.Follows good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.

11.Ensure effective communication between staff by maintaining a secure and friendly working environment.

12.Personally responsible for hygiene, safety and correct use of equipment and utensils.

13.Ability to produce own work in accordance with a deadline and to assist and encourage others in achieving this aim.

14.Checks periodically expiry dates and proper storage of food items in the section.

15.Consults daily with Sous Chef and Head chef on the daily requirements, functions and also about any last minute events.

16.Guides and trains the subordinates on a daily basis to ensure high motivation and economical working environment.

17.Daily feedback collection and reporting of issues as they arise.

18.Carry out any other duties as required by management.

Yêu cầu công việc

1. F&B knowledge

2. Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures

3. Excellent record of kitchen and staff management

4. Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions

5. Communications skills

6. Be able to learn new things quickly

7. Be able to follow the roster

8. Honest, hard working

Quyền lợi

Salary: VND 9,000,000 – VND 12,000,000 (Negotiation based on experience)

1.13th month salary

2. Incentives & Year-end bonus based on KPI

3.Health & social insurance

4. Service charge, employee meal & parking

5.12 days paid vacation per year, plus 1 day for every 3 years

6.Opportunity to learn, develop and work in a professional Western style work environment

Cập nhật gần nhất lúc: 2019-12-26 04:50:01

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie (Trưởng Ca) - Mã tin đăng: 1028321. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

NHÀ HÀNG KIN DEE THAI IZAKAYA

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Quản lý điều hành
Cấp bậc
Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ làm việc làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/12/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây