Cost Controller/ Quản Lý Chi Phí

RADISSON BLU RESORT HOI AN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Điện Bàn, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- To ensure the room, food and beverage cost within the acceptable standards. To liaise with Department Head on the cost control and to overseeing the operation of receiving and stores.
- To prepare weekly/daily F&B costing reports for food and beverages monitoring/review.
- To do monthly stock counts on all outlets for month end closing.
- To have weekly random beverages and food checks on outlets and report to Director of Finance if there are any discrepancies.
- To maintain and review the MC system units price and article creations.
- To monitor store and par stock of the stores.
- To prepare monthly Food and Beverages cost journal for month end closing.
- To prepare monthly food and beverages journal transfer for Officer Checks and Entertainment cost and other related cost transfer.
- To prepare monthly Food and Beverages costing reports.
- To prepare and reconcile month end stock count report.
- Assist beverage requisitions to departments are completed in a timely manner, when required
- Prepares all necessary documents and controls required
- To ensure Director of Finance approval is obtained before creation of new articles
- To ensure all OS&E lists are maintain and to conduct yearly OS&E counts when required
- Constantly review of market prices on daily market list and liaise with Director of Finance and F&B department on the prices increases and to review of our selling prices.
- To ensure new menu and promotion items are costed before launching. To ensure the F&B department have input new selling prices in the Micros system.
- Constantly monitoring and reviewing of buffet costing with Executive Chefs and F&B manager. To organise buffet sample costing with Executive Chefs.
* Benefit:
- Competitive salary and benefit package
- Learning and development within Radisson Hotels Group
- Internal Careers Advancement
- Company shuttle bus
- Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

- High school diploma required, bachelor’s degree in hospitality preferred
- One year experience in similar position, preferable in a hospitality environment
- Advanced experience with Microsoft Office Suite
- Able to collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork
- Excellent oral and written communication skills
- Knowledge of local liquor laws and regulations
- Ability to multitask and work well under pressure

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-03-06 05:35:09

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Cost Controller/ Quản Lý Chi Phí - Mã tin đăng: 3304902. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

RADISSON BLU RESORT HOI AN

Quy mô: 25 - 99 nhân viên
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Kế toán - Kiểm toán
Cấp bậc
Quản Lý / Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/01/1970
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây