Đầu Bếp Món Á (Chef De Partie)

SAIGON PRINCE HOTEL
Mức lương
8 - 12 triệu vnđ
Địa điểm làm việc
➢ 63 Nguyễn Huệ, Bến Nghé, Quận 1, Hồ Chí Minh, Việt Nam - Quận 1 (Hồ Chí Minh)
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 3 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

- Is aware of the cost factor involved in production.
- Delegates job and workload among the pastry cooks ensuring all required work is completed during working hours.
- Reports directly to the Executive Chef
- Is punctual, efficient and courteous at all times with guests and fellow employees.
- Makes suitable suggestion to the Executive Sous Chef for the purchase of suitable supplies and ingredients for pastry products.
- Assists in the creation of new desserts, cakes, pastries etc. to the required standard.
- Checks daily menus and function sheets and forecasts, to determine the kind and quantity of pastries and desserts to prepare.
- Provides functional assistance and direction to the kitchen operation as assigned.
- Offers guidance, support and professional advice to junior kitchen staff.
- Prepares recipe card when necessary for cost control purposes.
- Is aware of the required work schedule and always gives adequate notice when circumstances prevent him / her from adhering to that schedule.
- Must maintain privacy of all hotel information.
- Assists with on the job training for staff attached to the section.
- Inspects on a daily basis the buffet display, morning and afternoon tea set up. Ensures the freshness and presentation are within the guidelines of the hotel policy and standards or as determined by the Executive Chef.
- Makes every effort to become a valuable team member.
- Checks all pastry items and makes requisition according to the forecasted functions and feature menus.
- Offers honest and open comment and opinion with the purpose of maintaining standards.
- Sees to it that all pastry equipment is handled with care and used properly. Ensures cleanliness and maintenance of the work area at all times.
- Ensures pastry products are standardized and a high standard established.

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc

- Experience at least 2 years in the hospitality industry.
- Work diligently, carefully, honestly.

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- Insurance based on Law

- Service charge monthly

- 2 meals/day / ăn ngày 2 bữa

- Lương tháng 13

- Year-end Bonus, Holiday Bonus

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-06-15 16:50:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Đầu Bếp Món Á (Chef De Partie) - Mã tin đăng: 594943. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

SAIGON PRINCE HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Chế Biến Thực Phẩm, Phụ Bếp
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 3 năm
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Làm theo giờ
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/07/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây