Demi Chef (Ca Phó Bếp)

MELIÁ HỒ TRÀM
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
P Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu (Bà Rịa - Vũng Tàu)
Kinh nghiệm yêu cầu
trung cấp - nghề
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

• To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.
• To ensure culinary standards, conduct daily briefings with subordinates, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs.
• To coordinate the fulfilment of work safety, food safety - Hygiene procedures at all times, involved in creating new culinary trends. Strive for the highest standards.
• To coordinate the preparation of E.O, according to what is been issued by sales / banqueting department event orders.
• To keep a good communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
• Be responsible of the kitchen equipment and machinery, coordinates its maintenance, cleaning and maintains good conditions of the facilities. To monitor and check the temperatures of the walk In Coolers – Freezers & Fridges, prepares defect list to the engineering maintenance department.
• To prepare the Market List and mise-en-place and all basic Stocks and Sauces, assist and prepares all the BQT – Events, works closely with the BQT- Catering Sales Department, co-ordinates and plans well with other Kitchen for a smooth & efficient operation for all functions.
• To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. To place the orders to the store.
• To train and develop the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by Meliá Hotels International.
• To plan, organize & assist in the set-up of the Kitchen.
• To check the correct temperature and follow recipes according to Hygiene standard.
• Be flexible and able to work different shifts in short notice.
• To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc

- Have at least 01 year of experience in the same position in 4 star or 5 star hotel/resort.
- Have a good knowledge and background of cooking

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- Attractive salary- 13th month salary

- International working environment

- Special room rate as per Melia Hotels International policy
- Birthday benefit
- Annual Outing Trip

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-09-09 15:22:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef (Ca Phó Bếp) - Mã tin đăng: 2191821. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
trung cấp - nghề
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
09/10/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây