Demi Chef De Partie

PULLMAN QUY NHON
Mức lương
mức thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Thành Phố Qui Nhơn - Bình Định
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Responsibilities include direction and supervision of the kitchen team while ensuring highest-level of quality and consistency in preparation and presentation of dishes as per the standards.

 Ensure that all HACCP procedures are followed and clear records are maintained at all the times.

 Supervise the function of the kitchen team, facilities and costs; hence contribute towards maximizing the overall Food & Beverage department’s profit.

 To ensure that the preparation and presentation of food complies with the standards.

 To re-arrange duties and rosters as necessary to ensure that all tasks are correctly and timely completed.

 Ensure that company and statutory hygiene standards are maintained.

 Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, in the assigned function, to ensure highest quality at all times.

 Handle additional responsibilities as and when delegated by the Management.

 Control and analyze on an on-going basis the following:

 Quality levels of production and presentation,

 Guest satisfaction,

 Operating food cost,

 Cleanliness, Sanitation, and Hygiene.

 Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of Sous Chef, taking into consideration of the following:

 Local requirements,

 Competition,

 Trends,

 Availability of ingredients &

 Food cost.

 Ensure to maintain appropriate grooming standards, hygiene, and code of conduct of the team.

 Provide effective support to the team to enable them to provide a range of effective and efficient services.

 Ensure that the team has been trained for all safety provisions.

 Motivate and develop the team to ensure smooth functioning of the department and promote teamwork.

 Prepare Duty rosters for the team in order to ensure operative effectiveness.

 Maintain appropriate staffing levels in order to consistently provide excellent guest service.

 Monitor the operations of the department to ensure that the food wastage is minimized.

 Ensure to maximize employee productivity in order to minimize payroll costs.

 Identify optimal, cost effective use of the resources and educate the team on the same.

Yêu cầu công việc

• Diploma or Degree of Vocational Dining/Kitchen.

Bằng cấp hoặc chứng chỉ về nghề bếp.

• Significant experience in hotels.

Nhiều năm kinh nghiệm trong các khách sạn.

• Knowledge and experience in implementing HACCP standards. (HACCP).

Có kiến thức và kinh nghiệm áp dụng tiêu chuẩn Hệ thống quản lý an toàn thực phẩm (HACCP).

• Good at writing and communication in English.

Kỹ năng Tiếng Anh: viết và giao tiếp tốt.

• Extremely high spirit of Customer Service.

Có tinh thần phục vụ khách hàng cao.

• Good leadership and organizing skills.

Có kỹ năng tổ chức và lãnh đạo tốt.

Quyền lợi

Discuss during the interview 

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-01-21 01:20:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef De Partie - Mã tin đăng: 1063640. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

PULLMAN QUY NHON

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Trưởng Bộ Phận/ Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
8
Hình thức làm việc
Giờ làm việc khác
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/09/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây