Demi/Chef De Partie

MERCURE DALAT RESORT
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Thành Phố Đà Lạt - Lâm Đồng ( Lâm Đồng)
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Operation
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
Other Responsibilities
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Good knowledge and practices in Western food
• Minimum 1 years of relevant experience in a similar capacity
• Additional certification(s) from Culinary school will be an advantage
Competencies
• A team player & builder
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• A motivator & self-starter
• Good communication and customer contact skills
• Well-presented and professionally groomed at all times
• Ability to work well in stressful & high-pressure situations
• Service oriented with an eye for details

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- Mức lương cạnh tranh + phí dịch vụ hấp dẫn.
- Tham gia các khóa đào tạo phát triển kỹ năng của Tập đoàn Accor, Nova...
- Làm việc trong môi trường quốc tế năng động, trẻ trung, sáng tạo dưới sự dẫn dắt của các trưởng bộ phận giàu kinh nghiệm.
- Cung cấp bữa ăn ca đủ dinh dưỡng.
- Cơ hội thăng tiến trong nghề nghiệp tại Mercure Đà Lạt và các khách sạn trong hệ thống Accor.

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-09-26 13:52:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi/Chef De Partie - Mã tin đăng: 2989790. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

MERCURE DALAT RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng, Phụ Bếp
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
24/10/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây