Executive Chef

FLC QUY NHƠN BEACH & GOLF RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Bình Định
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

  • Control and manage the operation of all kitchen outlets (Hot kitchen, Chinese kitchen, Pastry kitchen, Cold kitchen, Banquet kitchen, Butchery)
  • Be responsible to F&B Director
  • Make sure the law of food safety is strictly practised
  • Ensure the quantity, quality and product decoration
  • Coordinate with F&B director to build menu how to suit requests and requirement of marketing (a la carte, set menu, buffet, banquet…)
  • Cooperate with F&B director to plan vocational training for kitchen staff
  • Ensure to minimize the lose of material, archive the efficiency according to the standard stipulated by the hotel
  • Realize environment management task at the department
  • Carry out the tasks of preventing fire and exploding, put out fire in the working area
  • Establish official menus for all dishes and make sure that it is complied with strictly

Yêu cầu công việc

  • Graduated from training courses of Management, Exe.Chef
  • Proficient in food cooking in one of the three cuisines (Western, Chinese, Vietnamese) and must know at least 30% of the rest ones
  • Has been trained the courses: Food hygiene, Labour safety
  • Got at least 10 years experience in cooking career, or 2 years working at the same position in 4-5 stars hotels
  • Graduated from training courses of Management, Exe.Chef
  • Proficient in food cooking in one of the three cuisines (Western, Chinese, Vietnamese) and must know at least 30% of the rest ones
  • Has been trained the courses: Food hygiene, Labour safety
  • Got at least 10 years experience in cooking career, or 2 years working at the same position in 4-5 stars hotels
  • Know psychology, food taste and dining hobbies of 5 nationalities or more
  • No contageous disease, no skin disease, no food allergy

Quyền lợi

  • Working in a professional, modern environment
  • Have the opportunity to work, promote, long-term stability.
  • Paid health insurance, social insurance, unemployment insurance regime.
  • Enjoy other benefits according to the regulations of the enterprise.
  • Accommodation support for remote employees

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-03-04 15:30:05

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 3296780. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Khu số 4, Khu du lịch biển Nhơn Lý - Cát Tiến, Xã Nhơn Lý, Thành phố Quy Nhơn, Tỉnh Bình Định

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Khác
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/05/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây