Executive Chef at Legacy Yen Tu - Mgallery

LEGACY YEN TU - MGALLERY
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Thị Xã Uông Bí - Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Work closely with all Senior Chefs of other kitchens to ensure that guest requirements and services are met and expedited with minimum delay.
• Manages and motivates the kitchen staff in order to offer a high standard of service to guests.
• Organizes the welcome and integration of new employees
• Coordinates with restaurant serving staff in order to ensure that service runs smoothly
• Interviews and hires applicants for employment; responsible for training program and proper placement of employees; sets up work schedules and job requirements.
• Prepares and/or checks the work schedules in line with activity forecasts
• Ensures a safe work environment for all kitchen staff and removes any obstacles that may obstruct the performances of staff.
• Ensures that all information is disseminated to other departments.
• Observes legal requirements for food hygiene and sanitation.
• Handles varied correspondence regarding customer complaints, suggestion for new dishes, requests for special food.
• Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere.
• Prepares the training plan for the department and ensures the implementation
• Prepares the cooking method and ensures they are duly applied
• With the team, is continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service.
• Prepares all menus and à la carte selection
• Orders merchandise in compliance with the group&039;s purchasing policy
• Carries out inventories, inputs data and explains consumption differences
• Responsible for food hygiene, safety and quality in the hotel.
• Carries out annual performance appraisals and sets targets for employees
• Develops standard recipes card for all dishes to ensure proper portion control, uniformity of taste and quality; tests new products, recipes and formulas.
• Responsible for meeting the department&039;s quantitative and qualitative targets.
• Organizes and supervises food preparations in line with the occupancy and consumption forecasts
• Manages stocks and supplies
• Prepares dishes and/or supervises preparation.
• Develops new cooking methods for improvement of cuisines, maintain contact with other chefs and visits other kitchens to keep update of new development in food and equipment.
• Supervises all sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie and stewarding.
• Guarantees a high standard of culinary services offered to guests.
• Responsible for creating job descriptions for all kitchen staffs.
• Sets up action plan for the hygiene analysis results and tracks implementation
• Able to innovate and diversify services offered to guests.
• Ensures the respect and due application of the rules of hygiene in the department (As per Hygiene Analytical Critical Control Point/ HACCP standards etc)
• Supervises food preparation, cost, quality, quantity, inventories, portion control, menu planning, recipes and testing of samples submitted by Purchasing Department.
• Prepares the department&039;s annual budget and expenses in line with F&B strategy.
• In conjunction with the F&B Director, prepares the hotel&039;s F&B offers in line with the hotel&039;s positioning (market, competition etc) and brand policy.

Yêu cầu công việc

Proficient in MS Excel, Word & Power Point
At least 2 years of experience in similar position preferably in international 4-5 star hotel/resort
Excellent reading, writing and oral proficiency in English language

Quyền lợi

Develop your talent trough learning programs by Accor Academy./ Phát triển các kĩ năng cá nhân thông qua các chương trình đào tạo của Accor Academy.
Accommodation and meals can be provided on request for non-local staffs./ Cung cấp nơi ở và bữa ăn tiêu chuẩn cho nhân viên ở xa.
Competitive salary./ Mức lương cạnh tranh.
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide./ Hưởng mức ưu đãi đặc biệt dành cho nhân viên khi lưu trú tại các khách sạn trực thuộc tập đoàn Accor trên thế giới.

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-04-23 01:22:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef at Legacy Yen Tu - Mgallery - Mã tin đăng: 2608980. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

LEGACY YEN TU - MGALLERY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
24/05/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây