Executive Chef (Bếp Trưởng )

KHÁCH SẠN DU PARC ĐÀ LẠT
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Lâm Đồng (Lâm Đồng)
Kinh nghiệm yêu cầu
cao đẳng
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

- Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
RESPONSIBILITIES
- Control and analyses on an on-going basis the following:
- Responsible for the preparation of menus of the Hotel.
- Conduct such functions as interviewing, hiring, employee orientation, performance appraisal, coaching, counseling, and suspension if necessary, to ensure appropriate staffing and productivity.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions for kitchen employees.
- Execute inspections of physical aspect the food preparation areas.
- Guest satisfaction.
- Operating food cost.
- Merchandising and Marketing.
- Attend to specific guests as required.
- Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, to ensure highest quality at all times.
- Cleanliness, sanitation and also hygiene
- Quality levels of production and presentation.
- Interact with individuals outside the hotel including but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community.

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc

- Work Experience
- Minimum 3 years of relevant experience in a similar capacity at international hotels.
- Strong leadership, interpersonal and training skills.
- Good English language, and native speaker of Vietnamese.
- Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint.
- Well-presented and professionally groomed at all times
- Good communication and customer contact skills
- Pre-opening experience will be an advantage.
- Good organizational skills and time management.
- Ability to multi-task, work well in stressful & high-pressure situations.
- Results and service oriented with an eye for details.

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- Ability to make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21
- Employee benefit card offering discounted rates in Accor worldwide
- Learning programs through our Academies
- Opportunity to develop your talent and grow within your property and across the world!

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-07-22 13:52:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef (Bếp Trưởng ) - Mã tin đăng: 2132459. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

KHÁCH SẠN DU PARC ĐÀ LẠT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
cao đẳng
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
22/08/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây