Executive Chef

AVANA RETREAT
Mức lương
30 - 40 triệu
Địa điểm làm việc
Huyện Mai Châu - Hòa Bình
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Main Responsibilities:
- Maintain a regular cleaning and maintenance schedule for all kitchen areas and equipment.
- Control food and payroll costs to achieve maximum profitability.
- Plan, organize and execute annual and seasonal food and beverages promotion plans.
- Coordinate with HR Department to recruit staffs and ensures proper staffing for maximum productivity and high standards of quality (recruiting; promoting; demoting; disciplining or laying off – if needed)
- Perform other duties as required
- Establish controls to minimize food and supply waste as well as spoiled foods and provide a treatment solution.
- Increase staff’s knowledge about safety, sanitation and accident prevention.
- Check dishes to ensure all the items are well presented and in highest quality before serving to customers.
- Provide training and professional development opportunities for kitchen staff
- Develop standard recipes and techniques for high quality food preparation and presentation, minimize food costs and maintaining portion control for all items served.
- Schedule and coordinate the work of chefs, cooks and other kitchen employees to ensure effective operation of all function of the kitchen.
- Oversee all menu development for all food outlets.
- Develop and maintains high standard operational procedures to enhance and measure quality; continually update written procedures to reflect state-of-the-art techniques, equipment and terminology.
- Provide management for the whole kitchen team: resolve conflicts; evaluate staff’s performance; hold meetings to ensure smooth operation of kitchen team as well as smooth cooperation with other departments.
- Ensure that high standards of sanitation, cleanliness and safety are maintained throughout all kitchen areas at all times.
- Check and approve food, equipment purchases orders for kitchen according to established par-stock as well as check the quality of the purchased orders to control operational costs.
- Ensure all services to clients, both internal and external, are conducted in a highly professional and efficient manner.

Yêu cầu công việc

- Good English communication and culinary knowledge.
- Excellent cooking skills and knowledges.
- Excellent communication skills.
- Available to work on-call, shifts, after hours, over weekends, and on public holidays.
- Proficient knowledge of human resources management.
- 2+ years of culinary education.
- Advanced knowledge of food professional principles and practices.
- 5+ years of experience in a similar position.

Quyền lợi

- Health care insurance
- Competitive salary
- Yearly salary review

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-11-14 19:42:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 3053576. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

AVANA RETREAT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Ẩm thực
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Khác
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/11/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây