Executive Sous Chef

HOTEL NIKKO HAI PHONG
Mức lương
thương lượng month
Địa điểm làm việc
Hải Phòng , Quận Lê Chân
Kinh nghiệm yêu cầu
5-10 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc


- Under the guidance and supervision of the Director of Kitchen and Operations and within the limits of established Nikko policies and procedures, overseeing and directing all aspects of the kitchen operation.
- Provides functional assistance and direction to the kitchen operation as assigned.
- Interacts with individuals outside the hotel including, but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community.
- Co-ordinates functions and activities with other Food & Beverage department heads.
- Assists the Director of Kitchen & Operation in supervising the functioning of all kitchen employees, facilities and costs to ensure maximum Food and Beverage profit is achieved .
- Assists the Director of Kitchen and Operation in the production, preparation and presentation of all food items to ensure highest quality at all times.
- Establishes and maintain effective employee relations.
- Conducts, under the guidance of the Director of Kitchen & Operation, such functions as hiring specific levels of employees, employee orientation, coaching, and suspension if necessary to ensure appropriate staffing and productivity.
- Assists the Director of Kitchen & Operation in conducting formal training plans and conducts on-the-job training sessions for kitchen employees.
- Assists the Director of Kitchen & Operation in completion of market lists in accordance with Nikko quality and quantity standards, checks all perishable food items received for quantity and quality standards.
- Informs on a daily basis to the Director of Kitchen & Operation of all relevant information in operational and personal matters, including information which does not require the Director of Kitchen & Operation action.
- Assists the Director of Kitchen & Operation with inspections of Physical aspects of all kitchen areas, cold rooms and equipment.
- Performs related duties and special projects as assigned


Yêu cầu công việc


- Vocational certificate or diploma in professional cuisine.
- Significant experience in international hotel.
- Experience in team management.
- Thorough knowledge and practical experience in implementing HACCP standards.
- English: good communication skills.
- IT skills: good in Microsoft office.
- Leadership and well organized.


Cập nhật gần nhất lúc: 2019-10-08 15:30:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef - Mã tin đăng: 918470. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOTEL NIKKO HAI PHONG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn / Du lịch, Nhà hàng / Dịch vụ ăn uống
Cấp bậc
Quản Lý / Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
5-10 năm
Trình độ yêu cầu
chứng chỉ
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian cố định
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
07/11/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây