Executive Sous Chef

OPENASIA GROUP
Mức lương
cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

The Executive Sous Chef is responsible to assist the Executive Chef for overall kitchen operation at our Fine dining Restaurant, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration. His main duties are as follows:
• Understand the guest expectations related to food quality and presentation and ensures culinary associates strive to meet or exceed expectations and help build guest loyalty.
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts;
• Work closely with the Food & Beverage team and Marketing team to execute the event strategy on exceeding Press Club goals;
• Assume the responsibilities of the Executive Chef in his absence;
• Assist and advise the Executive Chef in menus development to ensure product quality and food cost management;
• Complete scheduled inventories, stocks and requisitions necessary supplies, supporting procedures for portion and waste controls;
• Make sure that the professional equipment is in good conditions and signal any malfunction before it affects the staff or the clients.
• Hire, train, coach and develop a successful and enthusiastic team of associates, and ensure associates.
• Conduct training on food knowledge and menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Build a strong network of vendors;
• Motivate staff members to maintain an efficient job performance.
• Monitor kitchen work rosters, make sure that they reflect business needs and other key performance indicators.
• Perform other duties as assigned.
• Adhere to all fire and safety regulations, make sure the hygiene and food safety standards are met in all stages of food preparation.
• Assist in maintaining and controlling all outlet expenses, ensuring they are within budget guidelines and business levels;
• Make sure food preparation, presentation & taste are compliant with restaurant standards before serving;

Yêu cầu công việc

• At least 5 years culinary leadership experience required with strong knowledge of kitchen operations;
• Strong network and relationship with the suppliers is an advantage;
• Passion for Culinary and comprehensive knowledge of fine food, wine, services and creativity;
• Formal training in Culinary Arts;
• Willing to work in split shift and flexible hours: evenings, weekends and holidays.
• High responsibility, honest, hard-working and careful;
• Excellent verbal and written communications skills in French;
• Good knowledge of purchasing, ordering, receiving, food costing and inventory procedures;

Quyền lợi

Đào tạo
Thưởng
Du Lịch
Chăm sóc sức khỏe
Tăng lương
Bảo hiểm theo quy định

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-06-19 23:17:02

Xem thêm

Thông tin khác


  • Hình thức: Nhân viên chính thức

Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef - Mã tin đăng: 587797. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

OPENASIA GROUP

Quy mô:
Trụ sở: 43 Nguyễn Thượng Hiền

Thông tin chung

Ngành nghề
Du lịch,, Thực phẩm & Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/07/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây