Executive Sous Chef

SHERATON NHA TRANG HOTEL & SPA
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Nha Trang, Khánh Hòa
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Exhibits culinary talents by personally performing tasks while assisting in leading the staff and managing all food related functions. 

- Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility. 

- Assists in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced. 

- Responsible for guiding and developing staff including direct reports. 

- Must ensure sanitation and food standards are achieved. 

- Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., banquets, room service, restaurants, bar/lounge and employee cafeteria) and all support areas (e.g., dish room and purchasing) as applicable.

Yêu cầu công việc

- High school or equivalent education preferred.

• 8-10 years cooking experience required in restaurant and/or 5-star hotel

• Should have attained some level of hospitality or technical college schooling in cooking, but not a pre-requisite.

• Must be able to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace.

• Must be able to read and write to facilitate the communication process.

• Requires good communication skills, both verbal and written.

• Co-ordinate and organize menu production and food service

• Prepare for menu production and food service

• Cook and serve menu items for food service

• Co-ordinate and complete end of service requirements

• Work co-operatively as part of a kitchen production team.

• Display methods of leadership used to manage staff performance which encourages participation in the work environment.

• Display characteristics of a work environment which encourages teamwork and fosters staff motivation.

• Apply financial information to management activities

Quyền lợi

- 02 months of probation with full salary;

- Attractive remuneration package and 13th month salary;

- Local and International training course;

- Uniform and duty meal provided by hotel;

- Annual vacation, annual health check and other benefits according to hotel's policies;

- Associate special discount for hotel rooms and F&B services at International Marriott properties.

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-03-18 09:40:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef - Mã tin đăng: 3351392. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: 26 – 28 Tran Phu Street, Nha Trang City, Vietnam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
10/04/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây