Executive Sous Chef (Vietnamese Specialty Chef)

KHÁCH SẠN JW MARRIOTT PHÚ QUỐC EMERALD BAY
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Huyện Phú Quốc - Kiên Giang (Kiên Giang)
Kinh nghiệm yêu cầu
Đại Học
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., banquets, room service, restaurants, bar/lounge and employee cafeteria) and all support areas (e.g., dish room and purchasing) as applicable.
Responsible for guiding and developing staff including direct reports.
Must ensure sanitation and food standards are achieved.
Assists in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced.
Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility.
Exhibits culinary talents by personally performing tasks while assisting in leading the staff and managing all food related functions.

Yêu cầu công việc

Hard-working | Active | Enthusiastic
High school diploma or GED; 6 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area. OR 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
Fluent English communication
Want to develop career path in Marriott International

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

Accommodation provided.
Joined in the Hotel’s training and development programs.
Offered annual allowance of transportation for home leave.
Offered uniform and laundry service for uniform.
Joined in medical and 24 hour accident insurance plan. Comply with government health and social insurance plan.
Comply with government Public Holidays.
Joined in the associate activities.
And etc.
Offered 5 working days/week – 2 days off/week.
Offered the round trip economy air ticket or ferry between hometown and Phu Quoc for commencement and completion of the Labor Employment Contract.
Offered 14 vacation days/year.
Offered three (3) meals per day including meals on the weekly days off.

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-06-29 12:22:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef (Vietnamese Specialty Chef) - Mã tin đăng: 2836816. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Khu Du Lịch Sinh Thái Bãi Khem, Huyện Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đại Học
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
22/07/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây