Head Bartender (TAVOLA Restaurant)

CÔNG TY CỔ PHẦN GLOBAL LINK
Mức lương
cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 3 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Always search for new cocktail recipes, create and review drinks menu when needed.

• Implement control procedures to minimize errors, fraud and waste

• Review staffing, schedules and vacations.

• Coach and train on policies and procedures

• Train employees in the performance of their duties.

• Maintain contacts with cashiers to ensure correct policies and procedures for check handling/closing are maintained by service staff.

• Delegate responsibilities to employees and supervise tasks to completion, correctly and on time.

• Perform employee evaluations and manage all issues related to attendance records and Workday in general.

• Discipline or commend employees following the company rules

• Maintain communication with all the other department manager

• Prepare purchase requisitions for any outlets from the warehouse or support departments.

• Keep inventory form and stocking area updated.

• Analyze financial reports on a daily, monthly, and yearly basis.

• Identify and implement cost-cutting measures and initiatives.

• Able to contact engineering department or other vendors to repair equipment.

• Conduct weekly checklists to maintain furniture, fixtures and equipment.

• Anticipate the guests' needs and respond appropriately with guest complaints.

• Communicate, train and support the bar department

• Attend meeting as required with all department

• Develop relationships with wine, spirit vendors.

• Train the supervisor, assistant manager to ensure this person has sufficient knowledge and skills to perform the duties assigned.

• To well control cost of food, beverage, wine and labor at the minimum level

• Recommend/implement incentive programs within the outlets in conjunction with the Operation Director to address reducing costs and/or increasing revenues.

• Keeps senior management informed of significant problems that may jeopardize the achievement of the property’s objectives.

Yêu cầu công việc

• Proficient in MS Word, Excel, PowerPoint, Exchange and Outlook.

• Working knowledge of (POS) systems and operations.

• Maintain a professional, neat and well-groomed appearance adhering to Company standards

• Working knowledge of all Food and Beverage products, menu items and equipment.

• Ability to communicate fluently in Vietnamese and English both verbally and nonverbally.

• Advanced wine, spirit and cocktail knowledge with the ability to train others.

• Strong attention to detail and customer focus.

• Must be able to work self-directed, handle a fast-paced, busy, and somewhat stressful environment, and work under pressure and meet deadlines with particular attention to detail.

• Excellent guest service skills. Must have the ability to respond to handle difficult or stressful situations with tact and diplomacy.

Quyền lợi

  • Bảo hiểm theo quy định

  • Du Lịch

  • Phụ cấp

  • Đồng phục

  • Thưởng

  • Chăm sóc sức khỏe

  • Đào tạo

  • Tăng lương

  • Chế độ nghỉ phép

Cập nhật gần nhất lúc: 2019-10-19 12:30:02

Xem thêm

Thông tin khác


  • Bằng cấp:
    Trung cấp

  • Độ tuổi:
    Không giới hạn tuổi

  • Hình thức: Nhân viên chính thức

  • Thời gian thử việc: 2 tháng

  • Thời gian làm việc: Làm việc theo ca

  • Phúc lợi:

    Health insurance & social insurance

    13th salary

    Birthday, wedding, company tripm year end party,....

    Parking slot

    Lunch

    Attractive service charge



Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Head Bartender (TAVOLA Restaurant) - Mã tin đăng: 911609. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CÔNG TY CỔ PHẦN GLOBAL LINK

Quy mô: 25-99 nhân viên
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Dịch vụ khách hàng,, Thực phẩm & Đồ uống,, Nhà hàng / Khách sạn
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 3 năm
Trình độ yêu cầu
: trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/10/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây