Hygiene Manager/ Quản Lý An Toàn Vệ SinhThực Phẩm

RADISSON BLU RESORT HOI AN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Điện Bàn, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Maintains the highest levels of cleanliness and hygiene in all Food and Beverage preparation and service areas
- Ensures constant availability of clean cookware utensils and service ware
- Supports the smooth running of the kitchen department, where all aspects of the guest dining experience throughout the whole Hotel are delivered to the highest level
- Maintains the highest levels of hygiene to conform and exceed local regulations
- Ensures HACCP compliance in all areas of food and beverage production and service
- Maintains accurate HACCP records.
- Works proactively to improve guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to inquiries and problem resolution
- Delivers on plans and objectives where kitchen initiatives & hotel targets are achieved
- Manages the kitchen team fostering a culture of growth, development and performance within the department
- Responsible for the departmental budget, ensuring that costs and inventory are controlled, that productivity and performance levels are attained
- Builds and maintains effective working relationships with all key stakeholders
- Reviews and scrutinizes the performance of the food offering, providing recommendations that will drive financial performance
- Ensures adherence and compliance to all legislation where due diligence requirements and best practice activities are planned, delivered and documented for internal and external audit, performing follow-up as required
* Benefit:
- Competitive salary and benefit package
- Learning and development within Radisson Hotels Group
- Internal Careers Advancement
- Company shuttle bus
- Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

- Hygiene / HACCP management experience
- Proven experience with excellent problem-solving capabilities
- Excellent managerial skills with a hands-on approach and lead-by-example work style
- Commitment to exceptional guest service with a passion for the hospitality industry
- Ability to find creative solutions, offering advice and recommendations
- Personal integrity, with the ability to work in an environment that demands excellence, time and energy
- Experienced in using IT systems on various platforms
- Strong communication skill

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-03-06 05:20:57

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Hygiene Manager/ Quản Lý An Toàn Vệ SinhThực Phẩm - Mã tin đăng: 3304521. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

RADISSON BLU RESORT HOI AN

Quy mô: 25 - 99 nhân viên
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
QA-QC/ Thẩm định/ Giám định
Cấp bậc
Quản Lý / Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cử nhân
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/01/1970
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây