Restaurant Captain / Restaurant Supervisor

Mức lương
$ cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 3 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc


- Always greet and welcome guests promptly in a warm and friendly manner.


- Always thank and give fond farewell to guests conveying anticipation for their next visit.


- Assist guest with table reservation.


- Assist guest while seating.


- Ensure guest are serviced within specified time.


- Has a good knowledge of menu and presentation standards.


- Speak with guests and staff using clear and professional language, and answer phone calls using appropriate telephone etiquette.


- Able to answer any questions regarding menu and assist with menu selections.


- Able to anticipate any unexpected guest need and reacts promptly and tactfully.


- Serve food courses and beverages to guests.


- Set tables according to type of event and service standards.


- Record transaction / orders in Point of Sales systems at the time of order.


- Communicate with the kitchen regarding any menu questions, the length of wait and product availability.


- Communicate additional meal requirements, allergies, dietary needs, and special requests to the kitchen.


- Check with guests to ensure satisfaction with each food course and beverages.


- Responsible for clearing, collecting and returning food and beverage items to proper area.


- Maintain cleanliness of work areas, POS, glass, etc. throughout the shift.


- Reviews order ensuring accurate and timely preparations for order requirements accordingly.


- Present accurate final bill to guest and process payment.


- Perform shift closing on the Point of sales terminal and tally cash and credit card settlements.


- Ensures that the restaurant is always kept clean and organized, both at the front as well as the back of house areas.


- Work with fellow staffs and manager to ensure that the restaurant achieves its full potential.


- Arrange work shifts for all service staff.


- Completes the daily responsibilities that are set for each individual shift.


- Complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc.


- Conducts monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.


- Take an active role in coaching and developing junior staff.


- Any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.


Yêu cầu công việc


- Good command in both spoken and written English.


- Should have pleasing personality.


- Excellent guest service skill.


- Good knowledge of food and beverage service.


- 2 – 3 years of work experience in Food & Beverage gained, along with 1 year experience in a Captain / Supervisor position or a similar role an advantage.


- Graduated Intermediate, College or higher specialized related (Hospitality Managemnet or oher


- Workingtime 8h / day ( DON'T OFF on Friday, Saturday and Sunday )


Quyền lợi

  • Laptop

  • Chế độ bảo hiểm

  • Đồng phục

  • Chế độ thưởng

  • Đào tạo

  • Tăng lương

  • Nghỉ phép năm

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-05-26 16:00:01

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Captain / Restaurant Supervisor - Mã tin đăng: 1337074. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bán lẻ / Bán sỉ , Thực phẩm & Đồ uống , Nhà hàng / Khách sạn
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 3 năm
Trình độ yêu cầu
: trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây