Restaurant Manager

TOPAS ECOLODGE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
HÀ NỘI
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

The restaurant manager at Topas Ecolodge will be leading a team of 20 persons on the different outlets: bar, restaurant, pool. The short term objective is to structure the team around supervisors and runners to implement a smooth system for a better service. The restaurant manager will control the stock of beverages, work closely with the Chef for an improved efficiency between departments and lead training for all its staff. The restaurant manager needs to be at ease with problem solving and complaint management to always assist guests in any of their requests.
* Responsibilities:
• He/she is responsible of the relations between the personnel and the general manager
• In charge of the quality of all services provided to the guests within the premises
• Manages the guest satisfaction efforts of the different outlets
• Takes care of the administrative tasks, of the POS and F&B reports
• transmits all the information relayed to her/him by the GM to the team
• Leads and trains the team
• Oversees the waste reduction and resources management to respect Topas Ecolodge philosophy
* Main tasks:
• Maintain the costs of production low while increasing guest satisfaction
• Control the reservations at the restaurant and transmit the information to the kitchen
• Control the hygiene in all working areas; equipment and materials
• Control the storage, stock and consumption of the goods
• He/she prepares the working schedule of outlets employees
• Supervise the service at breakfast, lunch and dinner
• Assist the GM in writing all policies and procedures
* For the staff:
• Respect the needs and individuality of the staff
• Set an example and ensure that staff adheres to dress code and behavior as well as hygiene standards
• Develop the positive attitude, job skill, knowledge, autonomy and creativity of the staff
• Develop their self-confidence
• Control the daily operation
• Adapt to their capacities and aptitudes
* For guest satisfaction:
• Perform other duties as maybe assigned
• Ensure that all guests leave his outlet satisfied
• Develop promotion and event nights to satisfy the needs of the guests
• Develop products / services to suit the needs of the different types of clients
• Monitor performances of sales outlets and report to the GM

Yêu cầu công việc

* Experience Skills and Knowledge:
• Able to resolve guest, and staff conflicts
• Knowledge of restaurant & bar operations, including security and safety programs
• Computer literacy and financial management required at ease with POS
• Past experiences in luxury hospitality is a must
• Command of the English and Vietnamese language both written and verbal
* Benefits:
• Accommodation + meals
• 15 to 30 million VND based on profile and experience
• Free transfer from/ to Sapa and Hanoi upon availability
• 1 day off per week
• 16 days annual leave per year

Quyền lợi

16 days annual leave per year

Professional, dynamic working environment

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-02-16 11:20:06

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager - Mã tin đăng: 433532. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

TOPAS ECOLODGE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Cấp quản lý điều hành, Thực phẩm & Đồ uống, Nhà hàng/Khách sạn
Cấp bậc
Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
11/03/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây