RESTAURANT MANAGER

CÔNG TY CỔ PHẦN GLOBAL LINK
Mức lương
cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 7 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

  • Making restaurant organization chart
  • Making restaurant operations timeline
  • Action plan and Fixing responsibilities for each department head
  • Write up job descriptions for staff positions and create employee handbook, and prepare a training schedule for those who will be hired
  • Negotiating and finalizing supplier contracts (Beverage, service area, marketing tools)
  • Supervises purchasing for the restaurant, manages stocks
  • Checks inventories that have been carried out
  • Check the statuses of the licenses with the health department, the business license, liquor license and VAT
  • Find suppliers and contract for trash pick-up, grease removal, extermination services, laundry, appliance repair, fire extinguishers, music system, security alarms and security systems, window washing, and dishwasher service, determine emergency plans, exit procedures
  • Launches and deploys marketing initiatives in the local area in order to increase revenue
  • Design and create restaurant website and social media pages (FB, TA, etc.)
  • Create customers’ list, VIP list
  • Start planning for operations (floor map, service method, etc.)
  • In conjunction with the Head Chef, prepares the menus, organizes purchases and updates the cooking instructions
  • Plans changes in the menu, sets prices and organizes the work for the day in coordination with the Chef
  • Walk-through with contractors to check progress
  • Set up communications between: back office and front office, POS and back office, hostess stations and reservation system
  • Finalize vendors for food and beverage products, and set up delivery schedules, prepare list of backup vendors
  • Acquire entertainment permit, draft a list of potential entertainers
  • Prepare invitation list for pre-opening parties and design/order invitations
  • Develop procedures and policy for reservations, events and functions (booking, deposit, payment, discounts, changes and cancellations)
  • Set up security service
  • Finalize schedule of shifts for opening hours (staff rota)
  • Create seating chart and wait staff sections
  • Set up the locked store system (expensive liquors, wines, etc)
  • Set up POS system and register for the training of management and service staff and create task visuals (pictures of menu items, procedure steps, etc.) for the kitchen staff
  • Send out the opening party invitations and start advertising opening night in social media.
  • Establish house rules (breaks, staff dining, smoking, attitude of service, etiquette, dress code, etc.)
  • Deep clean and sanitize the kitchen, bar and service area
  • Any ad-hoc tasks asigned by BOD.

Yêu cầu công việc

  • University degree in Economics, Business,Foreign trade...
  • Good knowledge of business, food restaurant
  • At least 5 years in restaurant management.

Skills required:

  • Management skills
  • Planning skills
  • Problem solving skills
  • Good worrking and comunication skills
  • Priority Foreigner.

Quyền lợi

  • Bảo hiểm theo quy định

  • Du Lịch

  • Phụ cấp

  • Đồng phục

  • Thưởng

  • Chăm sóc sức khỏe

  • Đào tạo

  • Tăng lương

  • Công tác phí

  • Phụ cấp thâm niên

  • Chế độ nghỉ phép

  • Chế độ tập thể dục

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-02-10 18:00:02

Xem thêm

Thông tin khác


  • Bằng cấp:
    Cao đẳng

  • Độ tuổi:
    Không giới hạn tuổi

  • Hình thức: Nhân viên chính thức

  • Phúc lợi:

    - Đầy đủ quyền lợi theo Luật lao động;
    - Lương tháng 13, hiếu, hỉ, sinh nhật,...
    - Company trip hàng năm



  • Phụ cấp khác:

    - Phụ cấp ăn trưa
    - Phụ cấp gửi xe



Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin RESTAURANT MANAGER - Mã tin đăng: 1104310. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CÔNG TY CỔ PHẦN GLOBAL LINK

Quy mô: 25-99 nhân viên
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm & Đồ uống,, Quản lý điều hành,, Nhà hàng / Khách sạn
Cấp bậc
Quản Lý
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 7 năm
Trình độ yêu cầu
: cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
11/03/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây