Restaurant Manager

CARAVELLE HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Constantly involves in the operation, to ensure that there is a senior manager opening and closing every shift
- Ensures that the Restaurant is managed efficiently, providing a courteous, professional, efficient and flexible service at all times, following Caravelle Standards
- Monitors and analyses the activities and trends of competitive restaurants
- Has a full working knowledge and capability to supervise, correct and demonstrate all duties and tasks in the assigned work place (see attached master task list) to the standard. Please note that the master task lists are revised and changed on a regular bases reflecting change in trends, guest expectations an operating philosophies
- Provides feedback on the results of the Mystery Guest Program Report and ensures that relevant changes are implemented
- Ensures Restaurant storage is neat and organized
- Liaises with Kitchen Department on daily operation and quality control
- Liaises and organizes with Stewarding and Housekeeping Departments that the established cleaning and pest control schedules are strictly adhered to as well as related matters
- Ensures that all Outlet’s employees provides a courteous and professional service at all times and the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Department’s Operation Manual
- Ensures that the Food & Beverage Top 20 are implemented
- Ensures that the Restaurant is kept clean and organized, both at front as well as back of the house
- Coordinates all repair and maintenance with Engineering Department and issues repair and maintenance job orders to ensure the proper maintenance of the Restaurant
- Has a thorough understanding and knowledge of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend food and beverage combinations and upsell alternatives
* Benefits:
- Career development opportunity through training programs
- Two duty meals per day
- Work 8h/day shift, 6 days off monthly
- Insurance system to pay 100% of salary + health insurance
- Annual salary review
- Holiday bonus
- Uniform with laundry service
- Yearly outing trip
- Committed year- end bonus
- Competitive salary/ wage, attractive service fee bonus (about 3.5 million- 5.5 million/month)

Yêu cầu công việc

- Hospitality Management/ University Degree
- At least 2 years experience at same position in luxury hotels or fine dinning restaurants
- Dynamic leadership and engaging personality
- Good training and presentation skills
- Guest service oriented - Fluent in English written and spoken

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-06-03 12:00:10

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager - Mã tin đăng: 3558183. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CARAVELLE HOTEL

Quy mô: 100 - 499 nhân viên
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
Quản Lý / Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cử nhân
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/01/1970
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây