Sous Chef

ROSEWOOD HOTEL GROUP - HOIANA INTERGRATED RESORT
Mức lương
mức thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Assist Executive Chef and Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.

Recognize superior quality products, presentations and flavor.

Maintain food preparation handling and correct storage standards.

Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

Support procedures for Food & Beverage portion and waste controls.

Follow proper handling and right temperature of all food products.

Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs

Know and implement Rosewood Hotels Hygiene and Safety Standards

Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.

Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.

Actively involved in training associates on the fundamentals of pastry techniques and excellent plate presentations.

Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow Security Policies to prevent accidents and control costs.

Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.

Carry a monthly self-inspection and make sure the Department is compliant with the Brand Standard Guidelines.

Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

Yêu cầu công việc

Language: Fluency in English, Oral and Written.

Good understanding of local languages is desired.

Sound Computer knowledge, proficiency in MS Office

At least 03 years experience in Hospitality Industry.

At least 01 year experience in similar position.

Working experience in 5 star hotel/resort or international branding is preferable.

Quyền lợi

Competitive salary and packages.

Service Charge.

Interesting training course provided by hotel and Rosewood group.

Professional working environment with international branding.

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-01-21 02:11:28

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Mã tin đăng: 1063780. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ROSEWOOD HOTEL GROUP - HOIANA INTERGRATED RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Trưởng Bộ Phận/ Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
4
Hình thức làm việc
Giờ làm việc làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
27/02/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây