Sous Chef - Bakery

HOIANA HOTELS
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Đà Nẵng, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard
Assist Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.
Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow Security Policies to prevent accidents and control costs.
Know and implement Rosewood Hotels Hygiene and Safety Standards
Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.
Carry a monthly self-inspection and make sure the Department is compliant with the Brand Standard Guidelines.
Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
Actively involved in training associates on the fundamentals of pastry techniques and excellent plate presentations.
Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
Recognize superior quality products, presentations and flavor.
Maintain food preparation handling and correct storage standards.
Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
Follow proper handling and right temperature of all food products.
Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.

Yêu cầu công việc

High school diploma/GED required (Culinary degree preferred)
The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
2+ years’ experience as a Sous Chef - Bakery, preferably in a banquet environment
Skills to motivate and develop the culinarians on your team

Quyền lợi

Insurance
Training & Development
Heath checkup
Employee shuttle bus service
Uniform
Annual leave
Accommodation - Hoiana Staff Village

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-05-12 18:22:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Bakery - Mã tin đăng: 2667966. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

HOIANA HOTELS

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây