Sous Chef - Bakery

Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Đà Nẵng (Đà Nẵng)
Kinh nghiệm yêu cầu
Trung cấp - Nghề
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Assist Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.
Recognize superior quality products, presentations and flavor.
Follow proper handling and right temperature of all food products.
Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow Security Policies to prevent accidents and control costs.
Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
Maintain food preparation handling and correct storage standards.
Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
Actively involved in training associates on the fundamentals of pastry techniques and excellent plate presentations.
Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.
Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard
Carry a monthly self-inspection and make sure the Department is compliant with the Brand Standard Guidelines.
Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
Know and implement Rosewood Hotels Hygiene and Safety Standards

Yêu cầu công việc

High school diploma/GED required (Culinary degree preferred)
Skills to motivate and develop the culinarians on your team
The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
2+ years’ experience as a Sous Chef - Bakery, preferably in a banquet environment

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

Heath checkup
Training & Development
Employee shuttle bus service
Insurance
Uniform
Annual leave
Accommodation - Hoiana Staff Village

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-05-23 22:52:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Bakery - Mã tin đăng: 2702428. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp Trưởng, Phụ Bếp
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Trung cấp - Nghề
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
22/06/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây