Sous Chef / Bếp Phó Nhà Hàng

CÔNG TY TNHH AHM LIFESTYLES-CREATIVE HOSPITALITY
Mức lương
cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc


Key Responsibilities:



- To plan, direct, control, co-ordinate and participate in the activities of all personnel engaged in the preparation and cooking of food.



- To ensure that all the food prepared and served is in accordance with the standards set by the Company.



- To ensure a high standard of cleanliness throughout the entire kitchen.



- To train the chef in teaching new recipes, special menus, food promotions and works



- To supervise all kitchen and associated departments so as to achieve a high standard of quality of food.



- To check all storeroom requisitions and kitchen transfers..



- To check on quality of food received as per the market list and to store items as per the designated specifications.



- To control and minimize wastage of food by adopting the following steps:



+ Maintain a minimum inventory of food & to achieve budgeted food cost.



+ Utilization of food surplus without affecting quality; and guest experience.



+ Portion control.



- To be familiar with all the Company’s rules and regulations.



- To ensure a safe working environment in the kitchen and to prevent unnecessary accidents.



- To suggest ideas for set-ups and displays. Responsible for new & theme buffet set up.



- To ensure that standard recipes are followed and understood through personal involvement.



- To discuss, as and when it is necessary, daily activities with station supervisors.



- To brief all staff on any changes in policies.



- To discuss the daily operations of the kitchen with the Chefs and cooks.



- To attend all relevant meetings as required.



- To conduct monthly meetings with all the kitchen staff in the absence of CDP.



- To handle guest complaints (on food) and follow up with the CDP.



- To check the standard of prepared food.



- To analyze and monitor the menus and products of competitors.



- To ensure a high standard of cleanliness in the kitchen through the supervision of kitchen helpers when they clean the kitchen.



- To ensure that all staff are properly groomed and dressed as per the standards of hygiene set.



- To have timely follow-ups on all matters pertaining to the kitchen.



- To assist the CDP in the preparation and development of marketing strategies.



- To assist the CDP in the supervision and co-ordination of the following:



- Preparation and development of products;



- Brainstorming with departments;



- Overseeing the expansion of the restaurants.



- Planning any development which may improve the marketing strategy of the restaurant.



- To develop and maintain communications between the CDP and other subordinates.



- To perform duties common to all supervisors and any other duties as may be assigned by the management.


Yêu cầu công việc


- Analytical Skills



- Interpersonal Skills



+  Team Work



+  Customer Service Orientation



+  Diversity Relations



- Communications



+  English Language Proficiency



+  Listening



+  Communication



- Organization



-  Multi-Tasking



+  Human resource Management Skills



+  Leadership



- College graduation



- 7 years experienced in related position


Quyền lợi

  • Bảo hiểm theo quy định

  • Du Lịch

  • Phụ cấp

  • Thưởng

  • Chăm sóc sức khỏe

  • Đào tạo

  • Tăng lương

  • Công tác phí

  • Chế độ nghỉ phép

Cập nhật gần nhất lúc: 2019-10-08 03:30:02

Xem thêm

Thông tin khác


  • Bằng cấp:
    Cao đẳng

  • Độ tuổi:
    35 - 50

  • Hình thức: Nhân viên chính thức

Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef / Bếp Phó Nhà Hàng - Mã tin đăng: 805121. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CÔNG TY TNHH AHM LIFESTYLES-CREATIVE HOSPITALITY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm & Đồ uống,, Nhà hàng / Khách sạn,, Ngành khác
Cấp bậc
Quản Lý
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 năm
Trình độ yêu cầu
: cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
05/11/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây