Sous Chef Japanese Cuisine

THE GRAND HO TRAM STRIP
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Huyện Xuyên Mộc - Bà Rịa - Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Support and emulate the work culture, policies, procedures, and standardization set for by the Executive Chef or Executive sous chef.
Oversee facility and equipment in the responsible areas to make sure they are in complete working order.
Maintain food orders and work orders.
Must be able to work long hours and varying shifts.
Administer all aspects of food preparation, sanitation and employee routines.
Ensure that the kitchen is clean, well stocked and problem-free.
Communicate with peers to achieve superior customer satisfaction and efficient utilization of manpower and facilities.
Ensure that orders are produced in accordance with cycle times.
Ensure manpower and staffing ratios are accurate per shift, must maintain a consistent high level of product quality and productivity.
Must have good knowledge of food preparation methods and techniques.
Must be able to meet the attendance guidelines of the job and adhere to departmental and company policies.

Yêu cầu công việc

Excellent guest service skills. Ability to respond to handle difficult or stressful situations with tact and diplomacy.
Six - eight years working experience required.
Must be able to work with minimal supervision, handle a fast-paced, busy, and somewhat stressful environment, and work under pressure and meet deadlines with particular attention to detail.
Familiarity with high-level restaurant operation is preferred.
Capacity to foster productive relations with peers and assure teamwork is the prevailing way to do business.
Basic certification or diploma in culinary is required.
Knowledge of diverse menus varying from breakfast to diner to daily specials is essential.
Exceptional and professional communication skills, both oral and written.
Strong understanding and appreciation of the concept of luxury and hospitality.
Must present a well-groomed appearance.
Two years management experience required.
Working knowledge of classical and proper techniques for all line stations.
Must be able to work any shift and long hours when necessary.
Microsoft Office knowledge required.
One year department experience preferred.
Ability to communicate fluently in the local language of the workplace both verbally and nonverbally. Fluent in English is prefer.

Quyền lợi

Insurance 24/7/ Bảo hiểm tai nạn 24/7
Monthly Services Charges/ Thưởng dịch vụ hàng tháng
Duty Meals/ Cơm Ca
Free Shuttle/ Xe đưa rước

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-11-14 20:32:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef Japanese Cuisine - Mã tin đăng: 3053779. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: The Grand Ho Tram Strip | Hai Ha Building, District 1, Ho Chi Minh

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/12/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây