Sous Chef Pastry

INTERCONTINENTAL PHU QUOC LONG BEACH RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phú Quốc, Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Ensure all “quality ingredients” are accurately ordered, received and stored following
- Recommend or initiate any HR elated actions where needed
- Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goal Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….
- Follow all control and key procedures
- Promote teamwork and quality service through daily communication and coordinat
- Expedite orders on the line
- Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard communiccollating quantities to be produced from the forecast and for the next day&039;s operatiofollow up
- Coordinate with the Executive Pastry Chef, the restaurant Manager any special funcincluding additional costs and staffing requirements
- Drive a great working environment for teams to thrive- linking up departments
- Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards
* Benefits:
- Repatriation allowance
- Relocation assistance
- Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
- Home Leave allowance
- Service charge
- Bao Viet Health insurance for personal and family
- Social Insurance as law
- Competitive salary
- Rest & Relaxation Allowance as per 3 months: 2 million
- 24/7 Accident Insurance

Yêu cầu công việc

* Education:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
* Service years in the field:
- 8 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
* Service years in supervisor/manager level:
- Solid international culinary experience in Pastry / Bakery
- 2 Years previous experience in same position
* Knowledge and skills:
- Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
- Must be able to read and write to facilitate the communication process
- Menu compilation skills
- Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
- Food cost of the banquet kitchen
- Ensure that full uniform is worn at all times
- Computer and Microsoft Office skills
- Working with multi- cultural teams
- Competitor / best practice knowledge
- Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
- Maintain high standards of personal hygiene at all times
- Solid communication & training skills
- Having knowledge about food safety and hygiene
- Budget of the banquet kitchen
* Language:
- Good comprehension of the English language

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-11 03:40:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef Pastry - Mã tin đăng: 4409268. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 200 - 500
Trụ sở: Tổ 3, Khu phố 7, thị trấn An Thới, huyện Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
29/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây