Sous Chef (Pre-opening Hotel)

HIIVE
Mức lương
20 - 30 triệu
Địa điểm làm việc
Huyện Thuận An - Bình Dương
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Prepare in conjunction with the General Manager an annual menu change cycle and ensures the relevant changes occur as planned.
• Conduct periodic checks of all food delivery and storage areas to ensure quality of food and standards of hygiene are maintained.
• Directs and co-ordinates all subordinate kitchen staff to ensure that all day-to-day operational matters are handled on time and that guest expectations are met.
• Co-ordinate with Food and Beverage operations to ensure that all banqueting and restaurant operations function efficiently and on time.
• Ensure market list is prepared daily to ensure an adequate provision of fresh produce.
• Maintain an efficient administration within the department preparing and submitting operational reports on time.
• Coach, counsel, discipline and develop subordinate employees
• Be responsible for the standards of cleanliness and hygiene in all kitchen and related areas.
• Liaise with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive prices.
• Monitor the consistency of preparation and presentation in all food production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
• Co-ordinate the design and implementation up of all buffet set ups, tea/coffee breaks and food displays including cubes, props and decorations ensuring they are maintained in good condition.
• Assist the General Manager in the preparation, monitoring and controlling of the Food and Beverage budget.
• Utilizes sales analysis in menu planning and implements menu engineering techniques.
• Ensures that accurate recipes are prepared and costed for all menu items.
• Prepare and implements in conjunction with the General Manager an annual food and beverage promotion plan for all restaurants.

Yêu cầu công việc

• Vietnamese / Southeast Asia fine dining or upscale restaurant experience within reputed concepts or brands.
• Previous restaurant concept development and pre-opening experience preferred.
• “Out-of-the-Box” thinker, creative and original.
• Minimum 2+ years of relevant executive culinary management experience Vietnam / Southeast Asia.
• Service-oriented style with professional presentation skills.
• Able to manage large and diverse associates in a multi-unit setting.
• Excellent command of the English language
• Strong leadership and organizational skills

Quyền lợi

• Food & Beverage discount for STARs/family/friends
• “Star Stay Program” with discounted rates in Fusion
• Private Insurance for managerial levels
• Social welfare
• Accident Insurance (24/24)

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-08-09 22:52:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef (Pre-opening Hotel) - Mã tin đăng: 2924931. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

HIIVE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
09/09/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây