Sous Chef - Western Kitchen

NEW WORLD SAIGON HOTEL
Mức lương
- thỏa thuận 10,000,000 - 20,000,000
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
tối thiểu: từ 03 đến 05 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Supervises day to day kitchen operations and associates.
Sales volume, culinary category, number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position.
Works with the food and beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.
Supervises all food preparation areas including banquets, room service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria to ensure a consistent, high quality food products.
As an assistant department head, uses leadership skills to mange other managers.

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc:
Fluent in both written and spoken English and Vietnamese Excellent culinary skills, being able to perform all functions in the culinary operation. Extensive knowledge of governmental and company regulations on food handling and sanitation standards. Experience in high volume operation and menu composition. Experience with purchasing and maintaining kitchen equipment. Financial management skills including developing operating budgets, forecasting and capital expenditure planning. Able to develop and maintain relationships with associates, customers, vendors. Able to plan, manage and follow up own and associates’ works effectively including rosters, labour productivity, standard setting, task assignment and delegation, quality checks. Excellent skills and passion in training, coaching and developing associates to perform effectively or to the next level. Strong leadership, problem solving, negotiation and influencing skills. Creative, teamwork player and willing to work under the high pressure. Working experience in the international hotel in the same position should be a priority. Relevant culinary education/training, culinary and people management experience are a must.

Quyền lợi

5 days work/week, 2 day off/week.
Service charge.
12 days annual leave.
Discount package for hotel service.
Free motorbike parking.
More details will be discussed in job chat.
Free duty meal served at Associate Cafeteria.
Meal break: 45 minutes/duty shift.

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-06-24 23:22:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Western Kitchen - Mã tin đăng: 622852. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

NEW WORLD SAIGON HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Đang cập nhật
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
tối thiểu: từ 03 đến 05 năm
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
16/07/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây