Vietnamese Chef De Cuisine

FOUR SEASONS RESORT THE NAM HẢI
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Huyện Điện Bàn - Quảng Nam ( Quảng Nam)
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Maintain control systems which will assure quality and portion consistency, monitor food shipments to ensure they meet established purchasing specifications as well and foster an awareness of the importance of food preparation and quality.
Control labor and operating expenses through effective scheduling, budgeting, purchasing decisions, and inventory control.
Communicate with employees and managers to ensure operational needs are met, coordinate menu tastings and pre-meal meetings to educate staff on food taste and preparation methods, attend regular operational meetings to ensure effective coordination and cooperation between departments; interact directly with guests to ascertain satisfaction.
Ensure that sanitation standards as set forth by Four Seasons, local, state, and federal regulations are in compliance as well as the cleanliness and organization of the kitchen.
Assist in the planning and development of menus and recipes, ensure the correct preparation and presentation of a consistent level for all food items prepared through production and demonstration, utilize creative menu planning to minimizing waste.
Select, train, evaluate, lead, motivate, coach, and discipline all employees in the Kitchen’s cold food production area to ensure that established cultural and core standards are met; long-range strategic planning for outlet operation.
Work harmoniously and professionally with co-workers and supervisors.
Plan, organize, control and direct the work of employees in the Kitchen Department responsible for outlet food preparation while ensuring superior quality and consistency.
Supporting the Executive and Executive Sous Chefs, this role is responsible for the planning, organizing and directing of employees in the Culinary Department, responsible for food preparation while ensuring superior quality and consistency. The role requires Vietnamese Cuisine to be the core strength of the candidates.

Yêu cầu công việc

Reading, writing and oral proficiency in English language. Proficiency in another International language will be an added advantage.
Three to five years previous experience in a culinary/food & beverage line position, or one to two years in a supervisory or assistant manager position required.
Requires reading, writing and oral proficiency in the English language.
Working knowledge of division operations as well as Four Seasons cultural and core standards, policies, and standard operating procedures. Working knowledge is generally learned on-the-job
Requires ability to operate computer equipment and other food & beverage computer systems. Requires the ability to operate and utilize culinary production equipment and tools.
Candidates with a degree in hospitality, or similar, are preferred.

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

• Provided duty meals and uniform, transportation from Danang
• Professional working environment
• Benefits as per Four Seasons policies
• Benefits as per Vietnam Law

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-09-26 09:52:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Vietnamese Chef De Cuisine - Mã tin đăng: 2989302. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Khối Hà My Đông B, phường Điện Dương, thị xã Điện Bàn, Quảng Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Chế Biến Thực Phẩm, Bếp Trưởng
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
17/10/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây