Executive Pastry & Bakery Chef

CARAVELLE HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

- Innovation: Staying updated on global pastry, bakery trends and developing new designs and techniques.
- Operational Management: Managing inventory, ordering supplies, maintaining equipment.
- Food Safety: Upholding strict food safety and sanitation practices.
- Carry out administrative duties to maintain an efficient workspace.
- Team Leadership: Hiring, training, mentoring, and supervısing team members.
- Work closely with Executive Chef.
- Menu Development: Designing and implementing dessert, bakery and baked goods menus, including signature items.
- Quality Control: Ensuring all products meet high standards for quality, portion size, and presentation.

Yêu cầu công việc

- In- depth knowledge of HACCP standards and food safety practices.
- Punctual and disciplined, maintaining optimal work performance at all times.
- Strong organizational and time management skills.
- 5- star hotel experience with strong knowledge of French pastry, bakery, international background, and fine dining.
- Ability to follow recipes and instructions accurately.
- Proven experience working as an Executive Pastry & Bakery Chef in a fast- paced kitchen environment.
- Strong planning and preparation skills for upcoming shifts.
- Diligent and meticulous in preparing and receiving orders.
- Excellent knowledge of pastry, bakery arts and ingredients, with confident techniques and professional skills.
- Ability to train, coach, and manage the pastry & bakery team to ensure consistent quality and performance.

Quyền lợi

- Be part of a dynamic and passionate team
- Competitive and attractive salary package
- Annual leave and public holiday entitlements as per company policy
- Annual staff outing and engagement activities
- Complimentary meals (2 per shift), uniforms, and parking support
- Service charge ranging from VND 3.5 million to 5.5 million per month
- Full insurance coverage (Social, Health, and Unemployment) based on 100% of actual salary
- Opportunity to work in a luxury 5- star hotel in the heart of Saigon

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-10-19 06:20:02

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
30/10/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Quận 1, Hồ Chí Minh
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Pastry & Bakery Chef - Mã tin đăng: 5338690. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CARAVELLE HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây

Từ khóa tìm việc làm tại 123Job
Executive Pastry Chef tại tỉnh/thành