ADD Sous Chef (All Day Dining)

HOLIDAY INN AND SUITES SAIGON AIRPORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Tân Bình, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. To place the orders to the store.
Responsible for kitchens inventory & expenses
To train and develop the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided. As well prepare all the mise en place for all functions
To coordinate, train and applies Work safety standards, Implement and maintain the highest Food Safety & Hygiene(HACCP) requirements at all times, innovative buffet set up’s, involved in creating new culinary trends. Strive for the highest standards.
Responsible of the kitchen equipment and machinery, coordinates its maintenance, cleaning and maintain good conditions of the facilities. To monitor and check the temperature of Walk in Coolers (Freezers & Fridge) prepare defect list for the engineering- maintenance department.
To ensure top quality foods at all times, conduct daily briefings with subordinates, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs. Maintain control of all food related expenses & food cost.
To check the correct temperature and follow recipes according to Hygiene standards
To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.
To coordinate the preparation of E.O, according to what has been issued by catering- sales / banqueting department all event orders in advance.
To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.
To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.

Yêu cầu công việc

Good knowledge in Western / Vietnamese style
Buffet set ups– presentation & replenishment
Control of food cost
Vietnamese- Excellent level, written & spoken
English- Basic level, written & spoken
A formal training in a five star Western Kit. of a top five star Hotel or a certified W. Cooking school (Apprenticeship)
At least 2 years in international hotels
Buffet’s, Set Menu, Cocktails & Coffee Breaks

Quyền lợi

International working environment with friendly & fun atmosphere
Full Social, Health and Unemployment Insurance
5 working- day/week
7 Accident Insurance
Uniform and Laundry
Duty meals
International Training programs

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-29 16:15:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin ADD Sous Chef (All Day Dining) - Mã tin đăng: 4458060. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: 18E Cộng Hòa, Phường 4, Tân Bình, TP.HCM / Pre-opening Office: Abacus Building, 7th Floor 58 Nguyễn Đình Chiểu, Phường Đa Kao, Quận 1, TP.HCM

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây