Banquet Supervisor/Banquet Team Leader

HOIANA HOTELS
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities)

Administration
• Assists Banquet Manager to ensure that the Food and Beverage activities and Events operations are aligned with the respective Corporate Strategy, and that the Hotel Actions have been implemented where appropriate.
Customer Service
• Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
• Personally and frequently verifies that guests in the events are receiving the best possible service.
• Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
• Ensures that employees also provide excellent service to internal customers in other departments as appropriate.
• Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
• Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
• Spends time at event service (during peak periods) to ensure that they are managed well by the respective employees and functions to the fullest expectations.
Operational
• Assists the Event Sales team with creative suggestions and ideas.
• Works closely with other Outlet Managers and Banquet Manager in a supportive and flexible manner, focusing on the overall success of the hotel and the satisfaction of hotel guests.
• Liaises with the Kitchen Department on daily operations and quality control.
• Responds to the results of the Consumer Audit and ensures that the relevant changes are implemented.
• Ensures that minimum brand standards have been implemented.
• Ensures that event service storage and Audio-Visual areas are neat and organized, including the proper storage of props, and equipment.
Others

Yêu cầu công việc

Qualifications
Experience
Diploma or Degree in Food and Beverage, Hospitality Management or equivalent is an advantage
• Minimum2 years’ experience in a similar capacity
• People and customer oriented, motivator and self-starter.

Quyền lợi

Career Opportunities
Accommodation - Hoiana Staff Village
Training & Development
Insurance
Uniform

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-10-27 16:02:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Banquet Supervisor/Banquet Team Leader - Mã tin đăng: 3034518. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

HOIANA HOTELS

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Ẩm thực
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/11/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây