Bếp Phó Bếp Bánh - Sous Chef Pastry

PERIDOT GRAND LUXURY BOUTIQUE HOTELS
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hoàn Kiếm, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Resolve customer problems and concerns personally.
- Ensure that food stock levels within the culinary department areas are of sufficient quantity and quality in relevance to the hotel occupancy and function forecasts.
- Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers.
- Be knowledgeable and updated the market needs and desires for each outlet, work with and recommend to executive chef for menu development/improvement reflecting those needs and ensure that the menus are implemented.
- Maintain order and discipline in the kitchen during working hours and ensure that staffs are always in clean tidy uniforms and are always presentable to be in guest view.
- Other tasks assigned by manager.
- Assist Executive Chef in recruiting; training and improving Kitchen team’s performance.
- Have excellent knowledge of menu creation, whilst maintaining quality and controlling costs in a volume food business.
- Be aware of all financial budgets and goals.
- Ensure that all kitchen areas, food preparation equipment is being used safety and correctly and that it is cleaned, organized and maintained at safety and hygiene standard which is also compliance with local legislations.
- Ensure that a consistent first class product of the highest quality is achieved and maintained in all culinary areas, whilst adhering to operational deadlines.
- Ensure that all recipes are accurately cost margin and reviewed regularly to meet targeted standards.
- Ensure that all food items are prepared as per standard recipe cards whilst maintaining portion control and minimizing waste.
- Manage the kitchen team in the executive chef&039;s absence.
- Initiatively prepare relevant maintenance reports and work orders supported by the respective follow up of those items.

* Work Location : 52 Bát Sứ, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Yêu cầu công việc

* Personal Effectiveness
- Appearance: Exhibit self- confident, well- groomed and dressed in a business smart manner.
- Personality: Warm, welcoming, smiling and pleasant of approach
- Good in communication skills: verbally, listening and writing
* Create Team Focus
- Build relationships
- Promote teamwork
* Build Competitive Advantage
- Customer focus
- Commit to excellent service quality
* Create High Performance Culture
- Able to multi- task and results oriented
- Take ownership
* Lead People Development
- Inspire trust and motivate others: work and grow
* Education and Experience
- Culinary diploma from a recognized institution or higher.
- 4 years working experience in food management experience

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-13 06:05:37

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Bếp Phó Bếp Bánh - Sous Chef Pastry - Mã tin đăng: 4285279. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

PERIDOT GRAND LUXURY BOUTIQUE HOTELS

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
04/06/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây