Canteen Cook

INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Duties and responsibilities
Financial returns:
• Be responsible in keeping our property safe and secure.
• Be responsible for saving hotel asset/ energy/ water/ chemical and propose the saving ideas to management
• Preserve ingredients and food in good conditions in order to keep cost in line.
• Report Lost and Found immediately to Security
• Understanding departments and hotel’s product, and upsell to the guest, or recommend hotel products to the guest.
People:
• Provide direction to casual staff and Stewards
• Train and help colleagues on the jobs
• Participate all training assigned by supervisor including English training and job skills training
• Establish and maintain effective employee working relationships
• Follow up with the assignment from Supervisor.
• Perform/ behave as per IHG Winning Ways to other colleagues (within your department and toward other departments)
• Attend to all briefings
Guest experience:
• Perform Services behaviours in daily operation basic towards the guests
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Provides a courteous and professional service at all times.
• Drive buggy safely after being certified and be responsible for protecting this asset in good conditions
• Share guest feedback to the supervisor
• Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
• Handle guest’s requests, or escalate to higher levels and/or relate departments when need it, reporting complaints or problems if no immediate solution can be found, whilst providing a prompt follow- up.
Responsible business:
• Maintain a hygienic kitchen
• Assist in quality control of items.
• Clean premises
• Clean kitchen and equipment
• Prepare kitchen equipment for use
• Store goods
• Ensure high standards of personal presentation and grooming.
• Assemble and prepare ingredients for menu items
• Maintain high standards of personal hygiene
• Handle waste and linen
• Prepare simple food items
• Prepare food for service
• Assist with checking and receiving goods
• Rotate the roles (cross training) within department when required
• Attend training sessions and meetings as and when required.
• Co- ordinate special projects as required, such as…
• Set up buffet presentations.
• Portion and plate food
• Be responsible in protecting the environment such as the trees, the sea, and the special species
• Clean and store equipment
• Respond to changes in the Food and Beverage function as dictated by the industry, company and hotel.
• Maintain storage areas
• Carve various cooked meats.
• Read the hotel&039;s Employee Handbook and has an understanding of and adheres to the hotel&039;s rules and regulations and in particular, the policies and procedures relating to fire, hygiene, health and safety.
• Be responsible in keeping our property safe and secure
• Understand IHG Brand Standard related to your department
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.
• Recommended changes to these standards

Yêu cầu công việc

Required Skills
Qualifications and requirements
• Able to speak, read and write English
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Communication skills are utilized a significant amount of time when interacting with others; demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

Quyền lợi

14 ngày nghỉ phép/năm
Cung cấp cơm ca, xe đưa đón nhân viên và đồng phục
Được đóng đầy đủ các loại bảo hiểm theo quy định của Nhà nước
9 tiếng làm việc/ngày, 2 ngày nghỉ/tuần
100% lương và phí phục vụ trong 2 tháng thử việc
Các quyền lợi khác theo Luật lao động
Hỗ trợ nhà ở cho nhân viên (áp dụng cho nhân viên không ở Đà Nẵng)
Tham gia các chương trình đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn IHG
Bảo hiểm Tai nạn 24/24

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 20:45:30

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Canteen Cook - Mã tin đăng: 4253361. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây