Chef de Cuisine

FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Giang, Hà Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

JOB SUMMARY

Accountable for the quality, consistency and production of the restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, staffing and food preparation for the property&039;s restaurant. Works with team to improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Develops and trains team to improve results.
CORE WORK ACTIVITES
Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met for Restaurant
• Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
• Supervises restaurant kitchen shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions for restaurant.
• Plans and manages food quantities and plating requirements for the restaurant.
Leading Kitchen Team
• Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
• Supervises and manages restaurant kitchen associates. Managing all day- to- day operations. Understanding associate positions well enough to perform duties in associates&039; absence.
• Ensures associates understand expectations and parameters.
• Leads shift teams while personally preparing food items and executing requests based on required specifications.
• Ensuring and maintaining the productivity level of associates.
Establishing and Maintaining Restaurant Kitchen Goals
• Sets and supports achievement of kitchen goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
• Developing specific guidance and plans to prioritize, organize, and accomplish daily kitchen operations work.
• Effectively investigates, reports and follows- up on associate accidents.
Managing and Conducting Human Resource Activities
• Participates in training restaurant staff on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Identifies the developmental needs of others and coaching, mentoring, or otherwise helping others to improve their knowledge or skills.

Yêu cầu công việc

At least two years to three years experience at the same position.
Be able to relocate to Ha Giang City.

Quyền lợi

Premium insurance with many inpatient and outpatient medical examination and treatment benefits
Phone allowance, meals allowance and others
International work environment.
Marriott International Associate discount for Room and F&B

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-15 09:20:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Cuisine - Mã tin đăng: 4557860. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây