Chef de Cuisine - Banquet

HOIANA HOTELS
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Duy Xuyên, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Job Summary
Control level of stock of food in house and what needs to be ordered, receive perishable items according to standards, apply and follow F. I. F.O. and storage system as per guideline.
Provide consistent quality of food and service to Internal and External customers, by adhering to and enforcing all Standards of excellence; training and guidance of trainees and attendants.
Essential duties and responsibilities – (Key activities)
Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
Assist Executive Chef and Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.
Follow proper handling and right temperature of all food products.
Recognize superior quality products, presentations and flavor.
Perform all duties of kitchen associates as required.
Maintain food preparation handling and correct storage standards.
Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
Support procedures for Food & Beverage portion controls and waste
Implement Hoiana Hotels&039;s Hygiene and Safety Standards.
Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations
Calculate accurate theoretical and weighted food costs.
Supervise and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.

Yêu cầu công việc

Qualifications
• Certification as required to comply with culinary Education preferred
Expereince

Strong organization skills; Possess the ability to perform all functions in the operation; Food and Beverage culinary management experience with demonstrated leadership; Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
An appreciation for the people you work with
An eye for detail and solving challenges
Excellent communication skills
A passion for real, good food
Skills to motivate and develop the culinary on your team
The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
Strong leadership skills
3+ years managing a team of culinary

Quyền lợi

Accommodation- Hoiana Staff Village
Insurance
Employee shuttle bus service
Training & Development
Uniform
Annual leave
Heath checkup

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-26 23:15:42

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Cuisine - Banquet - Mã tin đăng: 4222855. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOIANA HOTELS

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây