Chef de Cuisine - Bếp trưởng Nhà hàng

WAFAIFO RESORT HOI AN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hội An, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Conducting a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
• Training subordinate managers and supervisors in effective “coaching and counseling” and the correct process of progressive discipline.
• Maintaining the hotel’s cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
• Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
• Assisting in conducting an effective weekly/monthly employee meeting with minutes forwarded to the MD, FBM and TM.
• Being responsible for asset management of all outlet property and facilities.
• Performing other duties as assigned by the supervisor.
• Assisting in the execution of culinary employee reviews, ensuring appraisals in a professional and timely manner.
• Developing and implementing manager, supervisor & employee training plans on a quarterly basis in conjunction with human resources department.
• Conducting departmental daily training programmed.
• Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.
• Ensuring all managers and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
• Being responsible for always maintaining outlet safety.
• Ensuring the efficient scheduling of employees.
• To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
• Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
• Being responsible for all accounting and billing procedures within the culinary operation.
• Responding to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
• Directly responsible for main kitchen culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of Wafaifo.
• Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
• Promoting positive inter- departmental relations through candid communication and cooperation.
• Ensuring all standard, checklist are correct and filed correctly and ready for audits at anytime.
• Enforcing operational standards that are reviewed periodically and then updated and improved.

Yêu cầu công việc

- To be discussed upon interview.

Quyền lợi

- Attractive allowances and other special caring programs as per Company regulation.
- High opportunity for learning, development and promoted career path.
- Competitive benefits and compensations
- Dynamic and friendly open working environment

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-14 09:49:55

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Cuisine - Bếp trưởng Nhà hàng - Mã tin đăng: 4183218. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

WAFAIFO RESORT HOI AN

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây