Chef De Parite ( Western Kitchen)/ Tổ trưởng bếp Âu

KHÁCH SẠN PULLMAN HANOI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Đống Đa, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

This position is responsible for the training and supervision of a team of cooks in the appointed sections and preparation of food observing all standards as set by the hotel and regulated by local authorities.
Job Purpose
Operation
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
Other Responsibilities
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Good reading, writing and oral proficiency in English and Vietnamese.
• Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
• Minimum Primary school education
• Minimum 2- 3 years of relevant experience in a similar capacity
• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
Competencies
• A team player & builder
• Service oriented with an eye for details
• Good communication and customer contact skills
• Well- presented and professionally groomed at all times
• A motivator & self- starter
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• Ability to work well in stressful & high- pressure situations

Quyền lợi

- Competitive package of salary and benefit
- 12 days full paid leave a year, insurances paid in accordance with the Law
- Professional working environment. Care about your career advancement

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-09 09:25:40

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Parite ( Western Kitchen)/ Tổ trưởng bếp Âu - Mã tin đăng: 4105855. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: Số 40 Cát Linh, Đống Đa, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây