Chef de Partie - Cold Kitchen (Tổ trưởng Tổ Bếp - Bếp lạnh)

KHÁCH SẠN NOVOTEL SUITES HÀ NỘI (NOVOTEL SUITES HANOI)
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Cầu Giấy, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Operation
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
Other Responsibilities
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
• Minimum Primary school education
• Good reading, writing and oral proficiency in English language
• Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity
• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
Competencies
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• Well- presented and professionally groomed at all times
• Perform any other duties, which may be assigned by the management from time to time.
• A motivator & self- starter
• Good communication and customer contact skills
• Ability to work well in stressful & high- pressure situations
• A team player & builder
• Service oriented with an eye for details

Quyền lợi

Ability to contribute to the community and make a difference through our Corporate Social Responsibility and Environmental, Social, and Governance (ESG) activities.
Employee benefit card offering discounted rates at Accor hotels worldwide.
Develop your talent through Accor’s learning programs.
Opportunity to grow within your property and across the world!

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-07-28 00:45:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie - Cold Kitchen (Tổ trưởng Tổ Bếp - Bếp lạnh) - Mã tin đăng: 4520212. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: 5 Duy Tan street, Cau Giay district Hanoi (Pre-Opening Office: Floor 8, Viet Tower, 1 Thai Ha street, Dong Da district, Hanoi)

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây