Chef De Partie

INTERCONTINENTAL HANOI WESTLAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

- Other tasks assigned by management team.
- The Chef de Partie should monitor and control the food quality, setup/ presentation/buffet presentation and timely delivery of the dishes in corresponding outlet.
- To work directly with all support departments, Engineering, Stewarding and Hygiene for the maintenance of the Hotels Fire Life Safety Program, Maintenance of all Equipment and Hygiene Program to the highest Regent standards.
- Work in conjunction with the Sous Chef/Chef de Cuisine, support all Food Promotions, and create uniquely memorable Regent Moments.
- Ensure that all goods/ingredients received are up to the required standard for food production while still focusing on all Relevant Costs and Expenses.
- The Chef de Partie has to ensure that agreed quality, hygiene and other standards are kept or surpassed at all times by himself and his subordinates.
- Responsible to comply at all times with the standard quality requirements, stock management and techniques.
- Supervise his kitchen section and cooperate with the other sections within the kitchen.
- Ensure that all plating guides are followed according to set dish description, cooking method and presentation image.
* BENEFITS:
- 24/7 accident insurance from starting date
- Relocation, repatriation allowance
- International working environment, join courses of IHG Group
- Accommodation, uniform, transportation, and meals are provided
- Competitive salary
- At least 14 annual leave, 2 days off per week
- Service charge as revenue
- Rest and relaxation, Home leave allowance
- Contract 2 years included probation period
- Insurance as labor law
- Healthcare insurance for personal after 6 working months and for the family after 2 working years
- Other benefits

Yêu cầu công việc

* Qualification:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
* Experience:
- 1.5- year previous experience in same position
- 4- year minimum in five- star hotel or fine dining restaurant.
- Service years in supervisor/manager level
* Knowledge and skill:
- Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and abide by their terms
- Maintain high standards of personal hygiene at all times
- Working with multi- cultural teams
- Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
- Ensure that full uniform is worn at all times
- Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
* Language:
- Basic English

Quyền lợi

Kiên Giang
Huyện Phú Quốc,

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-12-06 18:20:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie - Mã tin đăng: 4868530. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Số 5, Phố Từ Hoa, Phường Quảng An, Quận Tây Hồ, Thành phố Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Trình độ yêu cầu
Trung cấp - Nghề
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Full-time
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
03/02/2025
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây