Chef de Partie

HOTEL DE LA COUPOLE, MGALLERY COLLECTION
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sa Pa, Lào Cai
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Follows good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.
Personally responsible for hygiene, safety and correct use of equipment and utensils.
Ensure effective communication between staff by maintaining a secure and friendly working environment.
Coordinates daily tasks with the Sous Chef.
Ensure highest levels of guest satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.
Responsible to supervise junior chefs.
Operate and maintain all department equipment and reporting of malfunctioning.
Consults daily with Sous Chef and Executive chef on the daily requirements, functions and also about any last minute events.
Knowledge of all standard procedures and policies pertaining to food preparation, receiving, storage and sanitation.
Should be able to set an example to others for personal hygiene and cleanliness on and off duty.
Follows the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks.
Full awareness of all menu items, their recipes, methods of production and presentation standards.
Guides and trains the subordinates on a daily basis to ensure high motivation and economical working environment.
Able to estimate the daily production needs and checking the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
Assess quality control and adhere to hotels service standards.
Daily feedback collection and reporting of issues as they arise.
Ability to produce own work in accordance with a deadline and to assist and encourage others in achieving this aim.
Have excellent knowledge of menu creation, whilst maintaining quality and controlling costs in a volume food business.
Carry out any other duties as required by management.
Checks periodically expiry dates and proper storage of food items in the section.
Establishing and maintaining effective inter- departmental working relationships.
Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.
Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.

Yêu cầu công việc

Minimum 1 years relevant experience working in international hotels
Good organizational and multitasking abilities
Problem- solving skills
Thorough knowledge of customer service,

Quyền lợi

Competitive package of salary and benefit.
12 days full paid leave a year, insurances paid in accordance with the Law
Professional working environment. Care about your career advancement
Free accommodation & 3 Meals

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-27 11:11:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie - Mã tin đăng: 4204055. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOTEL DE LA COUPOLE, MGALLERY COLLECTION

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
2
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây