Commis 1 - All Outlets

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
Prepare food in accordance with portion and quality standards specified in recipes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Produce food of high quality according to standard recipes.
- Assist with the preparation, presentation, decoration and storage of the following dishes:
- Meat dishes
- Indian Regional Dishes
- Thai Regional Dishes
- Fish and shell fish
- Malay and Nonya Dishes
- Petits fours
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Carve meats
- Sauces for fish and shell fish
- Indonesian Dishes
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Buffet Food
- Vietnamese Dishes
- Garnishing techniques and methods of service for fish
- Desserts
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Japanese Dishes
- Chinese Regional Dishes: Guangong dishes, Sichuman dishes, Beijing dishes, Shanghai dishes
- Pastry, cakes and yeast goods
- Clean and re- set his/her working area.
- Asian Dishes
- Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Dim Sum
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Meat marinades
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
- House Rules and Regulation
- Hygiene and Cleanliness
- Health and Safety
- Grooming
- Quality
- Perform related duties and special projects as assigned.

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

• Bữa ăn theo ca được cung cấp bởi Khách sạn
• Cơ hội trở thành nhân viên chính thức, phát triển nghề nghiệp tại khách sạn 5 sao cao cấp và sang trọng tại Hà Nội
• Các khóa đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn và khách sạn 5 sao
• Môi trường làm việc an toàn, hiện đại
• Gửi xe miễn phí

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:30:00

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Commis 1 - All Outlets - Mã tin đăng: 4139635. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
25
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
28/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây