Demi Chef - All Day Dining Outlet

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Support the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
POSITION SUMMARY:
RESPONSIBILITIES:
- Prepare, cook, serve and store the following dishes:
- Hot and cold deserts: decorate portion and present
- Pastry, cakes and yeast goods: petits fours, desserts
- Fish and shell fish: sauces for fish and shell fish, garnishing techniques and methods of service for fish
- Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
- Meat dishes: meat marinades, carve meats
- Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
- Sauces: hot and cold
- Poultry and Game dishes
- Chinese Regional Dishes:
- Indian Regional Dishes
- Thai Regional Dishes
- Buffet Food
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Clean and re- set his/her working area.
- Vietnamese Dishes
- Japanese Dishes
- Indonesian Dishes
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Dim Sum
- Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Sichuman dishes
- Shanghai dishes
- Malay and Nonya Dishes
- Asian Desserts
- Guangong dishes
- Beijing dishes
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- House Rules and Regulation
- Grooming
- Quality
- Health and Safety
- Hygiene and Cleanliness

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

- Competitive Benefit
- Salary: Negotiate

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-09-02 15:55:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef - All Day Dining Outlet - Mã tin đăng: 4615020. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
5
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây