Demi Chef (Cold Kitchen)

HILTON GARDEN INN DA NANG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

The Demi Chef’s core responsibilities are to assist in the day to day food production needs, supervising commis and attendant and ensure that hotel policies and procedures are followed while maintaining a high degree of employee satisfaction.
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer the millions of travellers who stay with us every year a welcome they will never forget. In addition to our flagship brand, Hilton Hotels & Resorts, the family of brands includes Waldorf Astoria, LXR, Conrad, Canopy, Curio Collection, DoubleTree, Hilton Garden Inn, Hampton and many others.
What will I be doing?
 Performing other duties as assigned by the supervisor.
 Assisting Team Members to complete the job assignment in a safe and professional manner.
 Maintaining food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
 Being responsible for reporting any damaged or maintenance issues of all outlet property and facilities.
 Completing all standard, checklist correctly at all required times.
 Maintaining good quality products and presentations according to hotel standards.
 Following up the usage of food production charts.
 Enforcing the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
 Ensuring all Team Members follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
 Be willing to work in all sections and kitchens if needed.

Yêu cầu công việc

A Demi Chef serving Hilton Brands is always working on behalf of our Guests and working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviors, skills, and values that follow:
 Good inter- personality and creative skills
 Intermediate English Communication skills
Ability to be resourceful, creative and maintain flexibility.
 At least vocational certificate in culinary

Quyền lợi

• Friendly, dynamic and professional international working environment
• Great opportunities for learning and development with Hilton
• Personal Accident Insurance 24/7
• 2 days off per week
• 100% salary and competitive Service charges during probation
• Competitive salary and benefits package
• Social, health and unemployment insurance during probation

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-06 15:40:05

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef (Cold Kitchen) - Mã tin đăng: 4400501. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HILTON GARDEN INN DA NANG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/06/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây