Demi Chef De Partie/Ca Phó

THE IMPERIAL HOTEL & RESIDENCES
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu ( Bà Rịa - Vũng Tàu)
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:
 Prepares soups and stocks
 Prepares and presents food for buffets
 sauces for fish and shell fish
 Produces baked desserts
Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
 Prepares and produces a range of salads
 Produces a range of liquid and solid deserts
 Produces a range of baked desserts
 Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items
 Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes
 Decorate portion and present
Dim Sum
 desserts
Poultry and Game dishes
 Prepares and presents desserts for buffets
 garnishing techniques and methods of service for fish
 carve meats
Plates and Terrines
Vietnamese Dishes
Fish and shell fish
 Produces deep fried dim sum
Meat dishes
Hot and cold deserts
 Prepares regional noodle dishes
Chinese Regional Dishes
Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
 hot and cold
 Stores buffet items
 petits fours
Sauces
 Produces baked dumpling
 meat marinades
 Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts
Asian Desserts
 Prepares regional rice dishes
Pastry, cakes and yeast goods
 Produces sweet and savoury dim sum
Buffet Food
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Cleans and re-sets his/her working area
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
Grooming
Quality
Health and Safety
Hygiene and Cleanliness
House Rules and Regulation
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time

Yêu cầu công việc

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field. Experience –
• 1 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

Monthly service charge, health care, anual leave...

Cập nhật gần nhất lúc: 2022-09-28 21:12:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef De Partie/Ca Phó - Mã tin đăng: 2994251. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Mọi người thường tìm kiếm thêm từ khoá

Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Chế Biến Thực Phẩm, Bếp Trưởng
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/10/2022
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây