Demi Chef (Japanese Cuisine)

INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• To strive to anticipate the clients’ needs whenever possible to enhance quality service and in turn complement client satisfaction. information likely to be of the interest to guests
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Be responsible for food quality & hygiene of Kitchen together with Chef de Parties
• Ensure consistency service within the department
• Handle guest’s requests, or escalate to higher levels and/or relate departments when need it
• Assist guests with all inquiries, both hotel and non- hotel related
• Perform Services behaviours in daily operation basic towards the guests
• Handle problems associated with guests and liaise with department heads or executive management in the absence of the Assistant Airport Operation Manager/ Airport Operation Manager
• Sharing guest feedback to the supervisor
• Responsible for the maintenance of the hotel information directory (function board) and ensures that the information shown in current and accurate at all times

Yêu cầu công việc

Inspecting the quality of fruits, vegetables, and fish used to prepare sushi dishes and informing the management when quality is sub- standard.
Coordinating with wait staff to ensure an efficient flow of orders
Maintaining a clean work environment in order to prevent food contamination.
1 years experience preferably in a hotel of similar size and complexity and including supervisory experience or training.
Diploma in Hotel Management or related field Experience
Expertly cutting, slicing, and filleting different types of fish.
Preparing various types of sushi dishes according to established guidelines on quality, portion size, presentation, and food safety.

Quyền lợi

Shared accommodation (applied for non Danang residents)
Annual leave from 14 days, 2 days off per week
HealthCare insurances for loyalty team members
IHG brand standard training
Accidental insurance 24/24
Provided uniform, duty meal and transportation
Other benefits as per the company/ IHG policies
100% salary & service charge in 2 months of probation
Mandatory insurances in accordance with Vietnamese Law

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 20:45:29

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Chef (Japanese Cuisine) - Mã tin đăng: 4253355. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
2
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây